Na pražském Barrandově se srazily dva autobusy, řidič a jedna cestující utrpěli zranění

ct24.ceskatelevize.cz/

V pražské ulici K Barrandovu se střetly dva autobusy. Řidič jednoho z nich utrpěl středně těžké zranění, poraněna je také jedna cestující. U nehody zasahovali hasiči a záchranáři s vrtulníkem. Autobusy jely k Pražskému okruhu, v tomto směru byla ulice po havárii neprůjezdná. Později byl zprovozněn jeden jízdní pruh, i tak se ve stoupání na Barrandov tvoří kolona.

Nehoda autobusů se stala před půl čtvrtou odpoledne před křižovatkou ulic K Barrandovu a Wassernannova. K Barrandovu byla zpravu od křižovatky s ulicemi Lamačova a Slavínského uzavřena, později zůstal neprůjezdný pravý pruh v místě, kde se autobusy střetly.

Do zájezdového autobusu Setra narazil zezadu nízkopodlažní vůz Iveco, který jel na náhradní lince za vlaky z Prahy do Berouna. „Řidič jednoho z autobusů utrpěl velmi vážná zranění,“ uvedl mluvčí pražské policie Richard Hrdina. Záchranáři později upřesnili, že muž utrpěl středně těžké poranění nohou.

Šestačtyřicetiletého řidiče vyprošťovali z kabiny hasiči. „To se podařilo za dvacet minut po příjezdu první jednotky,“ uvedl mluvčí pražských hasičů Martin Kavka. Potom pro zraněného přiletěl vrtulník. Středně těžké zranění hlavy a nohou utrpěla také pětasedmdesátiletá cestující, i ji přepravili záchranáři do nemocnice.

Zdroj: https://ct24.ceskatelevize.cz

  Sněmovna umožnila vládě prodloužení nouzového stavu do konce května

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com