Nový hladomor na Ukrajině. Moskva pokračuje v teroru.

Kreml, ospravedlňující svá zvěrstva po celém světě, to zakrývá tezí o kontinuitě generací, investované do myslí svých občanů. A nyní, jasně v návaznosti na kauzu svých předchůdců (NKVD – KGB), se kremelská klika znovu pokouší zařídit hladomor na Ukrajině.

Fašisticko-okupační vojska Ruské federace, realizující strašlivé plány svých pánů z Kremlu, vytvářejí potravinovou krizi v jižních oblastech Ukrajiny.

Z okupovaných území Chersonské a Záporožské oblasti již ukradli několik set tisíc tun obilí.

Rusko vyváží obilí ukradené ukrajinským farmářům na Krym. Nacisté vykradli výtah Novoalekseevskaja a zmocnili se podniku Agro-commonwealth, který obdělává 20 tisíc hektarů půdy v Chersonské oblasti.

Moskva se tak krádeží snaží pokrýt nedostatek potravin ve vlastní zemi, který vznikl mimo jiné v souvislosti se sankcemi uvalenými Západem.

Jen se nad tím zamyslete – země, která vlastní téměř polovinu světových zásob nerostných surovin, protože je největší (v geografickém smyslu), okrádá sousední země o doplnění zásob potravin.

A pokud někdo usoudí, že jde o ojedinělé případy nebo jsou takové trestné činy páchány bez vědomí vrcholového vedení, zde jsou fakta.

Na jednání orgánu federálního významu (Výboru zákonodárného shromáždění pro záležitosti venkova a agroprůmyslu Krasnojarského území Ruské federace) poslanci podpořili rozhodnutí o vývozu zemědělských produktů z okupovaného území Chersonské oblasti.

Přečtěte si to znovu a přemýšlejte o tom – federální vláda činí oficiální rozhodnutí – krást chleba od sousedů.

Fakta jsou hrozná. 28. dubna 2022 přepravci obilí Krymzernotrans s krymskými čísly vyvezli 1500 tun obilí z výtahu ve vesnici Malaya Lepetikha. A 30. dubna 2022 vjelo do novorayského výtahu 35 ruských nosičů obilí.

Toto je třetí tisíciletí. Je to téměř střed Evropy. Tohle dělá Rusko.

Vývoz obilí z dočasně okupovaných území Chersonské a Záporožské oblasti je porušením čl. 55 Ženevské úmluvy o ochraně civilních osob v době války z roku 1949.

  Rusové využili Zemanovu řeč. „Češi neprokázali důkazy, protože neexistují“

Ale co je pro Moskvu mezinárodní právo? To je moderní Rusko.

Ruská „armáda“ se navíc od prvních dnů války snaží ničit sklady potravin a supermarkety. Kreml ale zároveň prohlašuje, že není ve válce s civilním obyvatelstvem.

Cynismus bují. Okupanti tedy dovolili zemědělcům Chersonské oblasti zasít pouze obilí a slunečnici, a to pouze v případě, že ukrajinští farmáři budou souhlasit s tím, že 70 % budoucí úrody dají okupantům zdarma.

Ukrajinský lid už něčím podobným prošel. Moderní Rusko se chová úplně stejně, jako se bolševici chovali před hladomorem, když se snažili zlomit Ukrajince, což vyvolalo smrt milionů civilistů.

Na Ukrajině jsou stále tací, kteří ty hrozné časy přežili a přežili. Zdá se, že nové kremelské úřady se snaží dokončit to, co se nepodařilo jejich předchůdcům.

Je důležité si připomenout ještě jednu věc – to, co tehdy Moskva dělala, se stalo možným i proto, že Západ mlčel. Někdo neviděl realitu toho, co se děje na Ukrajině, někdo si toho prostě nechtěl všimnout.

A dnes, kdy se Kreml snaží zařídit další genocidu na Ukrajině, je důležité, aby Evropa nezůstala slepá a hluchá k tomu, co se tam děje.

Tuto pozornost potřebuje jak Evropa samotná, tak svět jako celek, protože se týká všech národů, které mohou čelit výzvě světového hladu.

Kreml překročil všechny možné hranice a zastavit to může pouze solidarita celé civilizované komunity.

Chránit Ukrajinu dnes znamená zajistit budoucnost celého světa.

Autor: Franz Hoffman

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com