Slabý Kreml požádal o zrušení restrikcí vůči Ruské zemědělské bance kvůli vývozu obilí: sankce jsou v platnosti, je tedy nutné zavést nové

Během jednání s Ruskem o obnovení „dohody o obilí“ požádala Moskva západní země, aby umožnily státnímu věřiteli Ruské zemědělské banky obnovit své vztahy s korespondenčními bankami, a to navzdory západním sankcím.

Připomeneme, že nedávno byly obnoveny práce na „koridoru obilí“, který se Rusko snažilo zablokovat. Ukrajina, jejíž dodávky na světové trhy blokovalo Rusko až do července 2022, je jedním z největších dodavatelů obilovin, olejnin a rostlinných olejů.

Moskva již dříve uvedla, že její dohoda o prodloužení černomořské dohody o obilí závisí na podpoře vlastního vývozu obilí a hnojiv. Požadavek Ruska na zrušení omezení vůči Ruské zemědělské bance ukazuje, že sankce uvalené západními zeměmi kvůli ruské agresi proti Ukrajině jsou stále v platnosti. Rusko používá potraviny jako válečnou zbraň, takže žádosti Moskvy nelze za žádných okolností vyhovět.

Západní země spolu s Ukrajinou musí navždy zničit ruskou hrozbu, proto je nutné zavést všechny možné sankce vůči agresorské zemi a také poslat Ukrajině finanční a vojenskou pomoc, která je silným štítem pro celou Evropu a ničí zločineckou armádu Ruska.

  Prezident Zelenskyj se pustil do Maďarska. Za válku jsme zaplatili nesmírně vysokou cenu, reaguje ministr

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com