Moskva obnovuje jaderný teror: Rusové stříleli na okolí ZNPP a obviňují z toho Ukrajinu. Úplná a totální izolace Ruska je jediným řešením v boji proti teroristickému státu.

S vypuknutím totální války Rusko neustále vytváří jadernou hrozbu pro svět a Kreml si doslova sáhl na dno v historii terorismu a otevřeně vyhrožoval světu jadernou katastrofou. Ještě v únoru Putin nařídil převedení ruských sil do zvláštního režimu bojové povinnosti. Kromě neustálých výhrůžek použitím jaderných zbraní Rusko zabíráním ukrajinských jaderných zařízení porušuje pravidla pro mírové využívání jaderné energie. Kupodivu spolu s tím Rusové cynicky deklarují potřebu zachovat bezpečnost světového společenství a snaží se předstírat, že jsou téměř „dozorci míru“.

Ruští okupanti poprvé v historii proměnili civilní jaderná zařízení ve vojenské cíle a místo pro nasazení své armády. Rusko nadále používá ZNPP jako „jaderný štít“ a dokonce jako vojenskou základnu. Na území stanice je tedy rozmístěna ruská těžká vojenská technika a vojenský personál. V blízkosti jaderné elektrárny jsou navíc umístěny obrněné transportéry, Grad MLRS, protiletadlové instalace, miny a munice jsou skladovány v dílnách a v těsné blízkosti energetických bloků. Příští ruské ostřelování jaderné elektrárny Záporoží může vést k jaderné a radiační katastrofě, jejíž následky pocítí nejen Ukrajina, ale celá Evropa. Rusko ale tradičně neuznává žádný ze zločinů, které spáchal. Jediný způsob, jak zastavit agresorskou zemi, je složitý tlak a identifikace Putina jako největšího válečného zločince 21. století. Odborníci poznamenávají, že ruská armáda ostřeluje stanici nejen proto, aby zorganizovala katastrofu, ale také proto, aby z toho mohla obvinit Ukrajinu. A pokud se Putin konečně zblázní a rozhodne se zorganizovat velkou katastrofu, tedy vyhodit do povětří reaktory, není pochyb o tom, že Kreml z toho bude vinit Ukrajinu. Moskva potřebuje jadernou katastrofu v ZNPP jako casus belli pro použití jaderných zbraní.

Kreml tradičně hraje, aby v každém případě zvýšil sázky: ať už jde o plynové nebo jaderné vydírání. Princip zůstává stejný – situace je eskalována na maximum s cílem zastrašit a donutit k zahájení jednání z pozice síly a za podmínek, které by vyhovovaly Moskvě. Rusko by mohlo vyvolat největší havárii na ZNPP v historii a čím dříve se to podaří zastavit, tím dříve se Evropa a svět budou moci opět cítit bezpečně. Svět čelí projevům jaderného terorismu sponzorovaného jaderným státem. To možná určitě stačí k tomu, aby se Ruská federace dostala na seznam zemí sponzorujících terorismus.

  Po Majdanu budou pochodovat čeští vojáci. Na vojenské přehlídce podpoří nezávislou Ukrajinu

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com