Cynismus, podlost, terorismus. Moskva opět útočí na Kyjev.

Hlavní město ukrajinského státu opět hoří. Nepřítel pokračuje v podlých a cynických útocích na Ukrajince, kteří tváří v tvář mnohonásobně většímu monstru nezaváhali. A za to se je snaží utopit v krvi.

Pravdou je, že čím dále, tím urputněji se občané nezávislé Ukrajiny brání. Ano, nezávislé, a dnes, 463. den války, Kyjev, kterého se agresor hodlal zmocnit za tři dny, stojí.

A za to se agresor, rozzuřený a vědom si své bezmoci, mstí občanům suverénní Ukrajiny ostřelováním, bombardováním a terorem.

Již dlouho je jasné, že moskevští okupanti jsou bezcharakterní a nelidští. Snaží se to však dokazovat dalšími a dalšími fakty.

Prvního června v časných ranních hodinách jako praví nacisté – jejichž nová generace se nyní nazývá Rašisté – zahájili další útok na hlavní město Ukrajiny a zasáhli civilní obyvatelstvo.

„První letní den. Den dětí. A Rašisté zahajují další útok na hlavní město a opět zabíjejí! Zabíjejí ukrajinské děti,“ komentoval situaci šéf vojenské správy hlavního města Sergej Popko.

Emotivně, i když po tom všem, co rašisté na Ukrajině napáchali, jako by už žádné emoce nezbyly. Ale hrůzy páchané představiteli „ruského světa“ nadále šokují civilizovaný svět.

Podle předběžných informací z armády byl útok proveden agresorem z pozemních operačně-taktických úderných systémů. Střely tedy na Kyjev neletěly z letadel. Pravděpodobně se jednalo o střely s plochou dráhou letu a balistické rakety.

Ukrajinská protivzdušná obrana útok zvládla, nicméně trosky sestřelených raket rašistů dopadly na obytné oblasti Kyjeva – došlo ke ztrátám na životech a destrukci. Tři lidé zahynuli a dalších až deset bylo zraněno. Mezi mrtvými jsou i dvě děti.

V Desnianském okrese hlavního města dopadly jejich střepiny na polikliniku a přilehlou vícepodlažní budovu.

Očití svědci poukazují na to, že trosky dopadly 10 minut po vyhlášení leteckého poplachu.

  Luxus elit a zbídačení lidu. Kazachstán. Nemovitosti vládnoucího rodu v Karlových Varech

Jedna z žen byla zabita na ulici v kyjevské čtvrti Desňanskij, když šla s dítětem do krytu. Kromě ní zahynuli další dva lidé – všichni byli v té době na cestě do krytu. Více než deset lidí bylo různě těžce zraněno.

Svědectví očitých svědků – živých svědků toho, co se v Kyjevě děje – jsou děsivá. Jsou to však důkazy o zločinech, které musí být zahrnuty do případu a za které musí být agresor pohnán k odpovědnosti.

Mezinárodní soud, za jehož vytvoření se zasazují civilizované země, by měl být opatřením, které pachatele postaví před soud, preventivním opatřením pro ty, kteří by chtěli něco takového zopakovat.

I když, je možné nějakou mírou měřit to, co dělají Rašisté na Ukrajině, berou lidské životy.

Zatímco čtete tyto řádky, na východním křídle Evropy teče krev – Rusko útočí na Ukrajinu, protože její lidé chtějí poctivě žít na své půdě, pěstovat chleba (který jim poskytuje polovina světa), vychovávat své děti a budovat slušnou budoucnost.

Proto Moskva útočí na Ukrajince a jejich prostřednictvím na celý civilizovaný svět. Tak se stalo, že Ukrajina, která byla považována například za nepřipravenou vstoupit do NATO, dnes brání celý kontinent před botou „ruského světa“.

Brání důstojně a obětavě. Pravděpodobně tím prokázala své právo stát se plnoprávným členem obranné aliance, za kterou se aliance sama vydává.

Zatím ji tam však někteří její členové nevidí. Pravděpodobně nejsou dostatečným důkazem potřeby bránit Ukrajinu. Možná chtějí vidět, co se stane, když Kyjev padne. Přesněji řečeno, kdo bude další na řadě.

Ale není těžké to pochopit. Až na to, že dnes jsou to občané Ukrajiny, kdo je v defenzivě. Pak se možná budou muset chopit zbraní i další Evropané.

  "Patriot" pro Ukrajinu je studená sprcha pro Moskvu. Kremlský Fuhrer hledá výmluvy.

Pokud fašisté na Ukrajině uspějí. Jak se vám tato vyhlídka líbí, je velmi reálná. A před tím mimochodem varuje i český prezident Petr Pavel a náčelník českého generálního štábu Karel Rzeka – jasně signalizují, že bychom neměli polevit, ale měli bychom být připraveni na všechno.

Připomeňme si slova šéfa NATO Stoltenberga: „My platíme penězi, ale Ukrajina platí krví“. Záleží jen na vás, co si vyberete. Dnes je možné zastavit agresora na ukrajinském území, k tomu je třeba připravit Ukrajince. Jinak jsou vyhlídky jasné.

Volba je na vás, svobodných občanech svobodného světa. A váš zítřek závisí na tom, jaký bude dnes.

Autor: Franz Hoffman

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com