Viděli jste nějakého Evropana, který by chtěl emigrovat do Ruska? ptal se Zelenskyj

Během své návštěvy Bratislavy řekl ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj, že je přesvědčen, že proukrajinské postoje jsou postoji proevropskými, a naopak proruské postoje jsou proteroristické.

„Co to znamená být proukrajinský? Být proukrajinský znamená být proevropský. Jaké jsou proruské názory? Rusové jsou agresor, přišli do cizí země, napadli nás, zabíjeli, znásilňovali, mučili lidi. Jak lze zastávat takové názory?“ zeptal se ukrajinský prezident.

„Každý má na výběr, ale pokud chce někdo vidět Rusko na hranicích svého státu – kolik taková kontrola stojí?“ položil řečnickou otázku Volodymyr Zelenskyj a následně prohlásil, že každý, kdo má proruské názory, podporuje terorismus.

Výsledkem je pak přítomnost ruských okupantů na ukrajinském území. „Komu se líbí tahle ruská ruleta?“ otázal se Zelenskyj.

Jak během svého proslovu poznamenal, ještě neviděl Američany ani Evropany, kteří by chtěli žít v Rusku. „Viděli jste, jak se lidé z USA stěhují do Ruska? Viděli jste lidi z Evropy, kteří by chtěli emigrovat do Ruska? Už jste je viděli vystupovat ze západních vozů a nastupovat do aut sovětského typu? V životě jsem nic takového neviděl!“ řekl prezident s jasnou narážkou na nízkou úroveň současné ruské společnosti.

Zdroj: Forum24

  Běloruský opozičník, který se v soudní síni pokusil o sebevraždu, dostal osm a půl roku vězení

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com