Sparta v posledním derby sezony a možné klíčové bitvě o titul přivítá Slavii

Fotbalisté vedoucí Sparty ve šlágru druhého kola ligové nadstavbové skupiny o titul a přímém souboji o první místo přivítají Slavii. Pokud Letenští, kteří mají v tabulce na pražského rivala dvoubodový náskok, v posledním derby sezony zvítězí, udělají zřejmě rozhodující krok k prvnímu mistrovskému primátu od roku 2014. Zápas má výkop v 18:00.

Sparta na Letné vyzve Slavii potřetí za poslední měsíc. Svěřenci dánského trenéra Briana Priskeho v polovině dubna v lize zachránili v nastavení remízu 3:3, minulou středu ve finále poháru prohráli 0:2. Podzimní derby ovládla Slavia doma jasně 4:0. Od té doby ale sparťané 18 kol po sobě neprohráli.

Plzeň, která už i matematicky ztratila šanci obhájit titul, si může doma proti šesté Olomouci definitivně zajistit třetí místo. Viktoria v týdnu oznámila, že na konci sezony po vypršení smlouvy odejde trenér Michal Bílek

Ve skupině o umístění se rozhodne o finalistech. České Budějovice budou v Liberci hájit náskok 3:2 z domácího zápasu. Hradec Králové po úvodní bezbrankové remíze s Mladou Boleslaví čeká odveta semifinále opět ve městě automobilů. Východočeši nastoupí jako domácí, jelikož během výstavby svého stadionu mají v Lokotrans Areně domácí azyl.

ČTK

  Nadal slaví rekordní 21. grandslamový titul, když v úžasném finále Australian Open porazil Medveděva

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com