Holohlavý maniak z Ruska ohlašuje masakry a všichni zdvořile poslouchají, píše Něvzorov

Stálý zástupce Ruska při OSN Vasilij Něbenzja

Ruský novinář Alexandr Něvzorov se na svém účtu na telegramu vyjádřil ke scénám, které se odehrávají v Radě bezpečnosti OSN. Vzdor všem důkazům o ruských válečných zločinech velvyslanec Vasilij Něbenzja pokračuje nerušeně v opakování propagandistických lží.

„Zasedání Rady bezpečnosti OSN jsou nesmyslným a nemilosrdným cirkusem. Je to strašidelná a absurdní podívaná. Rada bezpečnosti OSN zasedá tak, jak má: mužně a důležitě. Všichni jsou zásobeni minerální vodou a ‚strašně se starají‘ o bezpečnost světa,“ popisuje Něvzorov. „Diplomaté se netváří jako imbecilové. Všichni nosí kravaty. Smrkají do kapesníků. Minerálku nalévají do skleničky, nikoli do výstřihu dámy. Nezpívají se žádné písně. Na první pohled je to všechno velmi slušné, ale…“

Podle novináře se pak najednou ke slovu dostane „holohlavý maniak z Ruska“ a „vesele informuje“, že jeho stát má „neodolatelné svrbění vyplenit některou z evropských zemí, spáchat tam teroristické bombové útoky a zmasakrovat její pokojné obyvatelstvo“. Dlouze hovoří o plánech Ruska na pokračování genocidy, krádeže dětí, okupace a deportace. S drzým úsměvem informuje Radu bezpečnosti OSN, že je zbytečné zasahovat do jednání s Ruskem.

To podle Něvzorova není překvapivé, protože žádné zasedání, ani to nejreprezentativnější, není v bezpečí před teroristy a šílenci, kteří se chtějí nějak tvářit a strašit. Zarážející je podle autora to, že tam sedí 380 lidí a tohle všechno poslouchají.

„Drzý idiot není okamžitě vyhozen ze sálu, není zavolána policie ani zdravotníci, ale oni kroutí tužkami v rukou a tváří se křečovitě,“ konstatuje novinář.

Některá prohlášení velvyslance Něbenzji skutečně budí pozornost.

„Západní země tvrdošíjně trvají na tom, že nejsou účastníky konfliktu, ale pouze pomáhají Ukrajině bránit se. Ve skutečnosti je to však přesně naopak. Západ vede na Ukrajině zástupnou válku s Ruskem. Nejenže se tok západních dodávek zbraní na Ukrajinu od posledního zasedání Rady v únoru nezmenšil, ale naopak se stupňuje. To svědčí o ochotě zemí NATO eskalovat situaci. Je zřejmé, že nemají zájem na žádném mírovém urovnání konfliktu,“ citovala Něbenzju ve čtvrtek agentura TASS.

  Koronavirus potvrzen u 65 milionů lidí, Rakousko plošně testuje

„Dodávky stále výkonnějších zbraňových systémů spolu s pokračujícím předáváním údajů Kyjevu pro údery a výcvik vojáků ukrajinských ozbrojených sil na jeho území činí z těchto států nejen účastníky ozbrojeného konfliktu s Ruskem…, ale také spoluviníky válečných zločinů ukrajinských ozbrojených sil a sil národní bezpečnosti,“ tvrdil diplomat.

Zdroj: Forum24

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com