Kreml plánuje zachránit Itálii nebo náhrobek pro ještě jedneho člena EU

Jak víte, Rusko poslalo Itálii pomoc, která trpěla nepokojem koronaviru, který způsobil spoustu otázek. Existuje mnoho otázek týkajících se vhodnosti této „pomoci“, která v boji proti Covid-19 stále nebude kritická, a morálního aspektu, vzhledem k utajení epidemie v samotné Ruské federaci a většímu prospěchu odborníků a zařízení vyslaných do vzdálené země NATO , uvnitř samotného Ruska.

Poskytování pomoci Itálii na první pohled vypadalo jako řešení tří strategických, geopolitických a interních úkolů Kremlu. Prvním je demonstrace celému světu, jak se Rusko, které Kreml tvrdí, bylo nespravedlivě uvaleno sankcemi a obviněno z agrese na Ukrajině, bez váhání a neprodleně rozhodlo pomoci jedné z provinilých zemí. Druhým je pokus odvrátit Rusy od epidemiologického a ekonomického, stejně jako ústavního kolapsu, ke kterému dochází v jejich zemí. Třetím úkolem je banální špionáž, protože kdy jindy budou ruští specialisté na vojenské základně NATO?

Mezitím se až nyní ukázalo, že italský premiér Giuseppe Conte byl více než překvapen volaním Putina, aby nabídl pomoc, protože to nebylo ani v italské vládě diskutováno. Ale na koho se oslovení posuzovalo, tak na Pentagon. Italská vláda navíc požádala Spojené státy o pomoc prostřednictvím oficiální vojenské linie, a to na žádost italského ministra obrany Lorenza Gueriniho vedoucímu Pentagonu, Markovi Esperovi.

Takže, co to pak bylo za podivný trik s Ruskem?

Skutečností je, že o pomoc Kremlu nepožádaly oficiální orgány Itálie, znovu zastoupené předsedou vlády, ale poslanec italské ligy severní strany Matteo Salvini. Poslanec téže strany, který byl financován GRU, ohledně kterého v současné době probíhá vyšetřování v Itálii, a tentýž poslanec, který je podle jeho pro-ruských názorů již v Itálii unavený obscénností.

Je pozoruhodné, že podporu Mattea Salviniho v jeho oblasti „barkerů“ poskytoval zástupce Bundestagu z pravicové strany „Alternativy pro Německo“ Ulrich Oeme. Stejný Ulrich Oyem, který prohlásil, že se Rusko nezúčastnilo války ve Donbasu, se setkal se zástupci LDNR v Minsku a lobuje za zařazení zástupců do normanského formátu.

  Zajištění práv žen, svobody médií a bezpečnosti pro všechny afghánské občany. První tisková konference Talibanu.

Byl to Oemé, který se stal ohlašovatelem „League of the North“, jmenovitě přes něj náplň tiskové zprávy, zakladatel parlamentní skupiny „Friends of Putin“ v italském parlamentu Paolo Grimoldi, vyzval Rusko, aby pomohlo Itálii.

Z vizuálního hlediska tedy ruská strana obdržela celou hromadu odvolání italských politiků, podporovaných německými kolegy, na kterou jednoduše nemohli odpovědět. Ale za touto vizuální obrazovkou je prostě ošklivá hra tragédie. Hra, jako samotní italští politici z Ligy severu, a jejich kolegové v oblasti oddávání se Kremlu – německá „alternativa“.

A tak první Il-76 ne stihl přistát v Itálii, až nám již  začali hovořit o potřebě zrušit sankce z Ruska. A pokud právě před týdnem byl důvodem zrušení sankcí společný boj proti koronavírusu, nyní je argumentem ctnost a vzájemná pomoc prokázaná zbožnou ruskou stranou!

Předseda italské advokátní komory italských advokátů Camere Penali del Diritto Europeo e Internazionale, Alexandro Maria Tirelli, nejen vyzval ke zrušení ruských sankcí, ale také obvinil Německo a Francii z finančních ztrát Itálie. V informačním prostoru Itálie se tedy klade důraz na přátelské a spěchající pomoc Ruska a zákeřným, neukojitelným „měšťanům“ a „pádlům“.

Je proto možné, že kromě výše uvedených tří úkolů Kremlu v Itálii a dalšího pokusu připomenout potřebu zrušit sankce proti Ruské federaci se může současná epidemiologická krize stát základem pro založení společnosti, která opustí Itálii z EU, jak se stalo s Velkou Británií. Koneckonců, právě na agresi a nepřátelství vůči sousedům je kladen důraz na informace a vyprávění.

Zdroj: https://www.obozrevatel.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com