Další trapas Realu! Odnese to vyhazovem slavný kouč? Sám neodstoupím, vzkazuje Zidane

112.international

Ostuda, propadák! Real Madrid po porážce v Lize mistrů na hřišti Šachtaru Doněck čelí tvrdé kritice. Experti dokonce volají po okamžitém konci trenéra. „Nechci a nebudu rezignovat,“ ohlásil po nečekaném krachu na Ukrajině Zinédine Zidane. „Je to těžká chvíle pro nás všechny. Musíme věřit, zvednout se a zvládnout situaci,“ dodal po porážce 0:2.

Real Madrid si pořádně zavařil. Slavný klub je pod obrovským tlakem, nehraje dobře, ve španělské nejvyšší soutěži naposledy prohrál s Alavesem, k tomu přišel krach v úterním utkání s Doněckem. Stejnému soupeři navíc podlehl na začátku skupinové fáze na domácí půdě. Hlasy volající po odstoupení kouče sílí.

Francouz ale tvrdí, že se tento krok nechystá udělat. „Sám neodstoupím,“ prohlásil. Možná i s vědomím toho, že situaci v Champions League ještě může Bílý balet zachránit a postoupit z prvního místa. Stačí vyhrát poslední utkání ve skupině a k tomu potřebuje, aby Inter Milán zvítězil nad Šachtarem. Kouč tvrdí, že jeho tým podal v úterý lepší výkon než v lize s Alavesem (1:2). „Tam jsme si vyhrát nezasloužili, v Doněcku jsme pro výhru ale udělali vše, co bylo v našich silách,“ poznamenal. „Byli jsme dobře připravení. Teď je nám ale jasné, že musíme vyhrát poslední zápas ve skupině,“ doplnil.

Na těžký zápasový program poslední doby nesváděl porážku s Šachtarem zkušený německý záložník Toni Kroos. „Ve fyzičce problém není,“ přesvědčoval novináře fotbalista. „Všechno je v pořádku. Ale když prohrajete zápas, tak prostě všechno vypadá negativně. My si to uvědomujeme,“ klopil oči. „V první půli jsme získali hodně míčů, měli tlak. Ale zápas jsme ve výsledku nezvládli a víme, jaký úkol nás čeká v posledním utkání skupiny,“ dodal.

Že tým není v optimální formě, připustil chorvatský fotbalista Luka Modrič, který se svou nedůsledností podepsal pod jednu z branek v Doněcku. A právě o přístupu po utkání mluvil, těžko říct, zda své vyjádření myslel částečně i jako sebekritiku. „Chybí nám důslednost, kterou jsme vždy měli. V poslední době jsme odehráli jeden dobrý zápas a dva špatné. Víme, že takhle to dál nejde a musíme se co nejdříve zlepšit,“ poznamenal.

  Medaile na čtvrté olympiádě v řadě. Sáblíková si na pěti kilometrech vyjela bronz

Zdroj: https://www.sport.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com