Putin může být vážně nemocný – západní média

V Rusku nyní existuje situace, kdy Putin již není fyzicky schopen plně plnit své povinnosti, a to jak kvůli nemoci, tak kvůli věku.

 V poslední době je zřejmé, že prezident Ruské federace Vladimir Putin „prošel zdravím“ a po mnoha letech mediálního „macho“ se jeho fotografie a videa se sibiřskými jeřáby, batyskafou nebo jízdou na koni už dlouho neobjevovali.

 Nedávné iniciativy k legitimizaci celoživotních senátorů, pokud odstoupí z prezidentského úřadu, a návrh zákona, který ztěžuje stíhání bývalých prezidentů, opět potvrzují, že západní bulváry – Daily Mail, The Sun, NY Post, BBC atd. – mají ohledně Putinova zdraví pravdu a skutečnost, že se „otec národa“ v blízké budoucnosti rozloučí s politickým proscéniem.

 Řeči o tom, že Putin může být vážně nemocný, probíhají již dlouhou dobu, poprvé se v roce 2015 „objevila“ řeč o zhoršení jeho zdraví.  Nyní je trendem verze Parkinsonovy choroby, o které kdysi psalo britské BBC s odkazem na The Times.

 V Rusku jako první „zazněl poplach“ profesor Valery Solovey, který více než rok naznačoval „okolnosti vyšší moci“, které by Putinovi v následujících měsících znemožnily další plnění jeho povinností.

 „Kromě toho„ celý sled událostí od začátku roku 2020 potvrzuje, že ruský prezident dělá vše pro „tranzit moci“. Teprve nyní se obává, že v důsledku toho nemusí zůstat jen s ničím, ale bude pronásledován.

 Proto jsme svědky „plachosti“ vůči „státní radě“, „nulování“ a nejnovějším návrhům Státní dumy ohledně dvou nových prezidentských voleb pro Putina a „imunity“ bývalého prezidenta.  Putin chápe: Ruská realita je taková, že ať už slibuje cokoli a kdokoli slibuje, podle ruské tradice bude stejně vyhoden, uvádí se v článku.

Článek upřesňuje, že v Rusku nyní existuje situace, kdy Putin již není fyzicky schopen plně plnit své povinnosti, a to jak z důvodu nemoci, tak z důvodu vysokého věku.  Nyní prostě nemůže být „otcem národa“ a jeho zdraví je horší než za podobných podmínek, jaké měl Nazarbajev v době, kdy přenášel moc na Tokajeva.  Ale co je horší, na rozdíl od kazašského prezidenta nemá nikdo, kdo by přenesl moc od Putina.

  Ruské agentury tvrdí, že Ukrajina provedla výsadek u Enerhodaru

 Samotný systém absolutní moci, který v Ruské federaci funguje již mnoho let, vedl k situaci, kdy ani jeho prostý přenos podle Jelcinova principu – „Jsem unavený, odcházím“ – za současných podmínek vůbec nezaručuje, že si ho relativně slabý přijímač dokáže udržet.

 Proto je zákon o imunitě prezidenta ze své podstaty nesmyslný, Putin tomu rozumí a snaží se „zůstat na vrcholu“ co nejdéle.

 Rozumí tomu také „uchazeči o trůn“, mezi nimiž začalo bouřlivé „oživení“, a jeho hlavní účastníci – FSB a GRU ministerstva obrany RF – se ze všech sil snaží navzájem utopit.

Ano, ze všech okolnosti Rusko opravdu čeká na „časy potíží“ a to vše se již stalo v historii.

 Připomínáme, britský bulvární list The Sun na začátku listopadu oznámil záměr ruského prezidenta Vladimira Putina opustit nejvyšší vládní místo v roce 2021 kvůli zdravotním problémům.  Podle novin měl hlava státu údajně příznaky Parkinsonovy choroby.

 Kreml důrazně popřel zvěsti o nemoci ruského prezidenta Vladimira Putina.

Zdroj: https://censor.net/

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com