Sparta v oslabení prohrála v Lille a v EL končí

Fotbalisté Sparty v Evropské lize v oslabení prohráli 1:2 v Lille a v předposledním pátém kole základní skupiny H přišli o šanci na postup. K vyřazení letenského celku, který ještě deset minut před koncem vedl, přispělo také vítězství AC Milán nad Celticem 4:2.

Sparta přišla v 65. minutě po druhé žluté kartě o vyloučeného stopera Ondřeje Čelůstku, ale přesto se zásluhou Ladislava Krejčího mladšího dokázala dostat do vedení. Soupeř ale v závěru využil početní převahu dvěma góly střídajícího Buraka Yilmaze.Letenští mají v tabulce na třetím místě šest bodů a ztrácejí nedostižné čtyři body na AC Milán, kterému patří druhá postupová příčka. Právě proti italskému celku zakončí Sparta příští týden na Letné letošní vystoupení v evropských pohárech. Tabulku vede s 11 body dosud neporažené Lille.

Lille OSC – Sparta Praha 2:1 (0:0)

Branky: 80. a 84. Yilmaz – 71. Krejčí I. Rozhodčí: Estrada – Sobrino, Porras (všichni Šp.). ŽK: Bradarič, André, Botman – Dočkal, Krejčí I, Čelůstka, Krejčí II. ČK: 65. Čelůstka. Bez diváků.Lille: Maignan – Djaló (77. Weah), Fonte, Botman, Bradarič (85. Mandava) – Araújo (68. Ikoné), Xeka, André (85. Soumaré), Bamba – David, Yazici (77. Yilmaz). Trenér: Galtier.Sparta: Nita – Plechatý, Čelůstka, Krejčí II – Vindheim, Dočkal (89. Karabec), Pavelka, Souček (81. Trávník), Krejčí I (89. Minčev) – Juliš (81. Hanousek), Karlsson (46. Plavšič). Trenér: Kotal.

  Start biatlonové sezony v Kontiolahti bude nakonec bez diváků

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com