Kubová na ISL přidala další třetí místo na znakařské stovce

Simona Kubová pomohla na plavecké lize ISL v Budapešti týmu Tokio Frog Kings dalším třetím místem. V pondělí dohmátla třetí na znakařské padesátce, dnes na dvojnásobné trati. Časem 56,98 sekundy zaostala za vlastním českým rekordem o sedm desetin.

Kubovou zdolaly jen vítězná Kanaďanka Kylie Masseová a Emily Seebohmová z Austrálie. „Jen pětkrát jsem plavala pod 57 sekund, takže čas je moc prima i s ohledem na to, že jsme závodili ráno. O to je to kvalitnější výkon,“ uvedla česká znakařka v tiskové zprávě. Na stupně vítězů vystoupila v ISL už čtyřikrát.

Kubová dostala neobvykle šanci i na trati 50 metrů motýlek, na níž skončila osmá. Japonskému týmu pomohla v konečném pořadí utkání ke druhému místu, které Frog Kings uhájili před domácím Ironem.

Další Češka v ISL Anika Apostalonová absolvovala rovněž dva individuální starty, v předchozích duelech přitom startovala výhradně ve štafetách. Na kraulové stovce byla v čase 53,09 pátá, ve vyřazovacím závodě na 50 metrů volný způsob vypadla v prvním kole.

S Torontem obsadila poslední čtvrté místo, zvítězil výběr Energy Standard. Liga bude pokračovat o víkendu semifinálovými závody.

Autor: ČTK

  Fotbalisté Liberce v poháru vyřadili Mladou Boleslav, Dukla přešla přes Vyškov

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com