Ruská vakcína jako informační bomba v českých médiích

Minulý měsíc prochází Česká republika z hlediska koronavirové krize poměrně obtížnými obdobími. Již třetí týden po sobě je Česká republika na prvním místě v žebříčku pacientů v Evropě.
Na tomto pozadí jsou aktivnější proruskí politici, kteří chtějí mít prospěch sami. České proruské publikace stále častěji uvádějí nejrůznější pseudo výrazy o bezpečné ruské vakcíně Sputnik V.
Jedním z příkladů je Halo News. Komunistické levicové noviny již oficiálně deklarovaly účinnost ruské vakcíny a neochotu české vlády zachránit vlastní obyvatele. Argumenty, jako že vláda chce potěšit Evropu na úkor svých vlastních občanů, jsou hlavním poselstvím proruských publikací.
Všechno by nebylo nic, kdyby publikace HALO nezačaly znovu tisknout ruské propagandistické kanály, jako je RT.

Tuto informační kampaň doprovázela nová prohlášení prezidenta Zemana, který trvá na odstranění všech „nežádoucích“. To je současný ministr zdravotnictví Blatný, ministr zahraničních věcí Petriček a vedoucí Centra imunologii. Právě tito lidé se otevřeně postavili proti vakcíně Sputnik V v České republice.

Samozřejmě stojí za to věnovat pozornost tomu, kdo podporuje ruskou vakcínu v České republice. Nejprve je to „hlavní“ agent Kremlu Miloš Zeman. Tento Putinův favorit tak silně hájí zájmy Ruska v České republice i v EU, že je trochu děsivé, že mu byl na oplátku slíben. Příště přijdou komunisté, komunisté, kteří mají nyní výsadní postavení menšiny u moci, byli schopni dosáhnout největších preferencí v současném kabinetu. A to vše proto, že se staly klíčovým faktorem pro organizaci koalice v Poslanecké sněmovně a dnes o tom mohou spekulovat.
Rusko tyto aspekty celkem plodně využívá ve svůj prospěch, zejména pokud jde o komunisty, spojily všechny páky vlivu v české vládě. Ve skutečnosti ji vydírají a odvádějí myšlenku satelitního očkování v České republice.
Rusové neváhají využít veškerou svou inteligenci a média a politiky a jen kritickou situaci s covid v Evropě.
Bohužel česká vláda je u moci, protože někteří bojují o moc a jiní zahřívají Rusko. V této situaci zůstávají v červených číslech pouze občané České republiky.

  Energetická budoucnost Evropy. Moskva zvyšuje sázky.

Autor: Adam Vojta

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com