Ministři Babišovy vlády přijeli na pracovní oběd do Lán

zpravy.aktualne.cz

Ministři dnes před 13:00 přijeli na pozvání prezidenta Miloše Zemana na zámek v Lánech, kde s hlavou státu poobědvají. Předtím v pražském Hrzánském paláci probrali pomoc Hodonínsku a Břeclavsku, které byly ve čtvrtek postiženy tornádem, a další už běžnější agendu. Do Lán tentokrát přijeli auty, při minulé návštěvě použili autobus. Pracovní oběd by měl v Lánech trvat zhruba hodinu a půl.

Obdobné jednání absolvovali členové vlády se Zemanem loni v únoru. Řešili tehdy dopady počínající koronavirové epidemie na ekonomiku, dotace na solární energii nebo sestavování státního rozpočtu. Předchozím společným jednáním byla adventní večeře v prosinci 2018.

Mluvčí vlády Jana Adamcová minulý týden ČTK řekla, že se bude jednat vlastně o tradiční novoroční oběd se členy vlády, který byl ale letos kvůli pandemii několikrát odložen. I loni se termín kvůli aktuálnímu dění několikrát posouval. Podle mluvčího Hradu Jiřího Ovčáčka půjde o přátelské pracovní jednání, které se bude věnovat aktuálnímu domácímu i zahraničnímu dění.

Autor: ČTK

  Podle Pavla lze od Babiše v kampani před druhým kolem očekávat lži

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com