Na jezu u Českého Šternberka se převrátila člun. Jeden člověk utonul, šest vodáků skončilo v nemocnici

ct24.ceskatelevize.cz/

Na řece Sázavě u Českého Šternberka na Benešovsku se v úterý před polednem převrátil člun se sedmi lidmi. Jeden člověk při nehodě utonul, dalších šest lidí bylo transportováno do nemocnice, potvrdila serveru iROZHLAS.cz mluvčí středočeských záchranářů Petra Homolová. Podle mluvčí krajských hasičů Terezy Fliegerové na místě zasahovali potápeči a tři vrtulníky.

„Byla nalezena sedmá osoba. Bohužel u ní byla konstatována smrt,“ uvedla pro server iROZHLAS.cz mluvčí středočeských záchranářů Petra Homolová. Neupřesnila, zda šlo o nezletilého nebo dospělého člověka.

Podle mluvčí středočeských hasičů Terezy Fliegerové zemřela dospělá osoba. „Do vody se dostalo celkem sedm osob – jedna dospělá a šest nezletilých. Šest nezletilých bylo odvezeno do nemocnice, jedna dospělá osoba to nepřežila,“ upřesnila.

„Na místě zasahovali hasiči, kteří vytahovali lidi ven z vody, a také tři vrtulníky. K události byli povoláni i potápěči z Prahy, protože probíhalo pátrání po té jedné zletilé osobě,“ doplnila Fliegerová.

Zdroj: https://www.irozhlas.cz

  Angličtina jako u vysmívané Schillerové. Pět ministrů nezvládne jednání

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com