Zemanův bungalov v Lánech už stojí. Podívejte se, jak vypadá jeho dům na penzi

seznamzpravy.cz

Miloš Zeman doufá, že když mu za rok a půl skončí mandát, bude už dokončený jeho dům v Lánech. Seznam Zprávy se byly na místě podívat, jak budoucí sídlo prezidenta vypadá.

Prezident Miloš Zeman buduje dům v nové zástavbě na západním okraji Lán. Z jedné strany ho ohraničuje svah, na jehož vrcholu je silnice. Na místě už někteří jeho sousedi bydlí a moc dobře ví, že právě u nich staví prezident. Například i díky častým návštěvám novinářů.

V době našeho příjezdu na místo už je jasné, jak dům bude vypadat. Okna jsou osazená, chybí zateplení a fasáda. Součástí domu je také velká garáž.

Schází například ještě plot, takže hranice pozemku jsou ohraničeny provizorně dřevěnými paletami. Naposledy se prezident Zeman o bungalovu, jak mu sám říká, zmínil minulý pátek. Řekl, že po konci prezidentského mandátu za rok a půl doufá, že už bude v Lánech vše hotové.

„A poté jako šťastný penzista odejdu do důchodu. Doufám, že mezitím už bude hotový můj domeček, tedy bungalov, který je shodou okolností také v Lánech,“ řekl prezident Zeman v pátek v rozhovoru pro Frekvenci 1.

Na ceduli, kde je informace o stavebním povolení se píše, že stavebníkem je Ing. Miloš Zeman a jeho manželka Ivana Zemanová.

Prezident koupil v roce 2019 pozemek v Lánech za 2,5 milionu korun. Parcela o rozloze téměř 1000 metrů čtverečních je nedaleko zámku, ve kterém Miloš Zeman žil dlouhodobě před nynější hospitalizací v Ústřední vojenské nemocnici.

Prezident dostal stavební povolení na stavbu vloni a ve stejném roce také se stavbou začal. V roce 2020 řekl, že má v plánu vybudovat bungalov, protože na vilu si nenašetřil.

Podívejte se, jak dům prezidenta Miloše Zemana v Lánech nyní vypadá.Prezident zůstává od 10. října hospitalizovaný v Ústřední vojenské nemocnici. Minulý týden byl přeložen na rehabilitační oddělení. Na dálku mluvil s premiérem Andrejem Babišem (ANO) nebo šéfem ODS a budoucím premiérem Petrem Fialou.

  V Praze se dnes uskuteční poslední rozloučení s Vadimem Petrovem

Zdroj: https://www.seznamzpravy.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com