Nejkrásnější na Vánocích je to, když jsme všichni spolu, vzkazují politici

idnes.cz

Krásné vánoční svátky, úspěšný příští rok. To lidem na letošní Štědrý den popřáli čeští politici ve videovzkazech, které zveřejnili na sociálních sítích. Učinili tak třeba lídři koalice SPOLU nebo bývalý premiér Andrej Babiš.

Ve společném videu popřáli lidem hezké Vánoce třeba premiér Petr Fiala a další lídři koalice SPOLU, předseda KDU-ČSL Marián Jurečka a předsedkyně TOP 09 Markéta Pekarová Adamová.

„Milí přátelé, děkujeme vám všem za tento rok a velmi děkujeme za vaši podporu. Rádi bychom vám z celého srdce popřáli krásné vánoční svátky. Protože na vánočních svátcích je nejkrásnější to, když jsme všichni spolu,“ vzkázali.

Pozadu nezůstal ani nyní již bývalý premiér Andrej Babiš. Ten zveřejnil vzkaz z Průhonic, ve kterých bydlí. Na videu se objevil se dvěma ze svých psů. „Milí přátelé, uplynul rok a máme tady zase Vánoce. Nejkrásnější svátky v roce. Svátky klidu, svátky lásky, svátky ohleduplnosti, solidarity, svátky s rodinou a našimi nejbližšími,“ řekl.

Doplnil, že jsme prožili těžký rok. Společně jsme jej ale podle něj zvládli. „A já vám za to moc děkuju. Na Vánoce si dáváme dárky, ale ten největší dar je darovat. A ty nejkrásnější dary se nedají koupit. Já vám přeju hodně zdraví, klidné a pohodové Vánoce s rodinou, s dětma a příští rok bude zase úspěšný, o tom jsem přesvědčen. Protože Česká republika je nejhezčí místo pro život na světě a určitě nás čeká velká budoucnost. Držme si palce, společně to určitě zvládneme,“ popřál lidem Babiš.

Video s vánočním přáním zveřejnila i bývalá ministryně financí Alena Schillerová. Nechala se natočit, jak v Kostele svaté Ludmily na náměstí Míru v Praze zapaluje svíčku.

„Myslím na všechny, kteří prožívají tyto Vánoce se smutkem v srdci, protože v minulém roce ztratili někoho blízkého nebo jim přichystal nějaké jiné trápení. Vánoce jsou o lásce, obdarovávání, naslouchání, toleranci, přátelství. A já bych si dovolila vyslovit jedno neskromné přání: nechť tyto skvosti a vlastnosti máme po celý příští rok. Ať se náš národ spojí, ať společně překonáme veškeré trápení. Tak šťastné, veselé a požehnané Vánoce, přátelé,“ řekla.

  Pavel: Karlovarský kraj má velký potenciál, je třeba ale zlepšit kvalitu života

Zdroj: https://www.idnes.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com