Rusko ostřeluje ukrajinská města raketami vyrobenými v posledních měsících: Putin vrhá všechny své síly a zdroje do genocidy Ukrajinců

Ruská federace pokračuje v rozsáhlých raketových útocích na Ukrajinu. Od začátku totální války Ruska proti Ukrajině ruské ozbrojené síly použily největší počet řízených a balistických střel v historii lidstva. Ruské jednotky již dávno překročily svou rezervu. Skladem by jich však mělo být minimálně 25 %. Jen 5. prosince Rusko odpálilo na Ukrajinu různé typy raket za celkovou částku 400-500 milionů dolarů.

Navzdory sankcím Rusko za posledních 6 měsíců odpálilo tisíce raket dlouhého doletu, včetně pokročilých raket, jako je Kh-101. To jí umožňuje nadále terorizovat ukrajinské obyvatelstvo, zejména během kalendářní zimy. Raketový útok na kritickou infrastrukturu Ukrajiny z 5. prosince ukázal, že Kreml našel způsoby, jak získat polovodiče a další materiály, aby obešel sankce.

Téměř veškeré moderní ruské vojenské vybavení, které zkoumali, jako jsou šifrovaná rádia a laserové dálkoměry, je vyrobeno speciálně ze západních polovodičů.

Pozůstatky raket sestřelených v ukrajinském vzdušném prostoru měly označení, že zbraně byly vyrobeny mezi červencem a zářím 2022 a mezi říjnem a listopadem 2022.

Putin dnes vrhá všechny své síly a prostředky do genocidy Ukrajinců. Ruské vedení používá rakety dlouhého doletu k úderu na kritickou infrastrukturu na Ukrajině, aby demoralizovalo obyvatelstvo a přinutilo představitele země kapitulovat.

Ruské raketové útoky nepřinutily Ukrajinu přijmout podmínky kapitulace Kremlu. Navzdory tomu se Rusko bude i nadále uchylovat k ostřelování v naději, že prokáže svou beztrestnost při páchání zločinů. Ruský obranný průmysl zároveň zběsile pracuje na výrobě nových raket, aby mohl pokračovat v raketových útocích na Ukrajinu.

V tomto ohledu by měl Západ urychleně podpořit snahu Ukrajiny ochránit se před ruským agresorem. Ukrajinská armáda potřebuje zbraně. Nastal čas, aby Západ přezkoumal zákaz dodávek raket ATACMS na Ukrajinu. Západ by neměl zdržovat své kroky kvůli ruským jaderným hrozbám. Čím dříve poskytne potřebné zbraně Kyjevu, tím dříve válka skončí.

  Rusko zařadilo bývalého autora Putinových projevů na seznam hledaných osob

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com