Surkov odhalil Putina: Boj o moc v Kremlu sílí

Dne 16. února exprezidentský poradce Vladislav Surkov v rozhovoru s ředitelem Centra pro současnou politiku Alexejem Česnakovem řekl, že při práci na minských dohodách zpočátku vycházel z toho, že nebudou realizovány, a tím okamžitě anuloval všechna Putinova prohlášení o ochraně lidu Donbasu, kvůli níž Rusko zabilo tisíce Ukrajinců a získalo miliony uprchlíků.

Surkovovo přiznání odhalilo zjevný nárůst politického napětí v Rusku. Úředník se veřejně postavil proti Putinovi, pod kterým se židle chvěje stále zřetelněji.

Jeho slova jsou jasným pokračováním vysoce sledovaných prohlášení Kadyrova a Prigožina, kteří často vystupují proti Putinovi a de facto volají po vytvoření regionálních armád v Ruské federaci.

Dobyvatelská válka proti Ukrajině odhalila veškerou prohnilost a korupci Putinova Ruska.

Je jasné, že Minské dohody nebyly nic jiného než „zástěna“ pro Rusko, aby se připravilo na rozsáhlou invazi na Ukrajinu, a všechny výzvy Kremlu, aby Německo a Francie přispěly k jejich realizaci, byly podvodem, který měl Evropu uvést v omyl.

Putin záměrně vyhrotil situaci a připravoval se na krvavou, dravou válku. A proto jakékoli dohody s Kremlem nestojí za papír, na kterém jsou napsané.

24. února 2022 Putin udělal strašlivou chybu, která žene Rusko do propasti. Západu ale nezbývá nic jiného, ​​než podpořit Ukrajinu, která chrání Evropu před ruskou invazí.

Ruská armáda musí být poražena na Donbasu, jinak přinese válku do Evropy.

  Reuters: Kreml v troskách Severodoněcku vyhlíží politickou výhru

1 Comment

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com