Po Ukrajině bude na řadě Evropa. Další kremelský příběh.

Čím déle trvá válka proti Ukrajině, kterou Moskva doufala ukončit vítězně v řádu dnů, tím šílenější jsou výroky, které zaznívají od politiků i propagandistů, kteří si říkají novináři Ruské federace.

V zásadě je mezi nimi jediný rozdíl v tom, že ty první úřady odsuzují a ty druhé tato autorita využívá pro své vlastní účely.

Oba však jednají v jediném šovinistickém impulsu a považují se za představitele státu, který má právo rozhodovat o osudech jiných národů.

Obyvatelstvo jejich vlastní země je přitom v žebravém stavu. To však úřadům i těm, kdo to obsluhují – takzvaným médiím – vůbec nevadí.

Hlavní úlohou obyvatel Ruské federace, které jim jejich vláda přidělila, je vytvořit komparzisty, kteří údajně podporují tutéž vládu a pokorně jdou na porážku a realizují další dobrodružství svého Führera.

Kremelská klika se však pravidelně unavuje nátlakem na své obyvatelstvo a poté přechází na území jiných států.

Dalším důkazem takového návalu touhy někoho dobýt bylo prohlášení jednoho z hlavních propagandistů Kremlu, který ve svém pořadu na centrálním kanálu ruské televize oznámil, že po skončení války na Ukrajině Rusko vyhlásí válku. na celou Evropu.

Putinův bojovník propagandistické fronty tedy ve své další talkshow řekl, že Rusko, které na Ukrajině už rok vede válku a utrpělo obrovské ztráty, vyjde z války s výjimečnými bojovými zkušenostmi a bude schopné bojovat „vyčerpaná Evropa“.

„Co se stane příště? Poté, co se vypořádáme s Ukrajinou, bude naše armáda bezpochyby nejlepší na světě a nejvíce bojeschopná,“ zasnil se hlavní hlásná trouba kremelského režimu.

„A budeme konfrontováni Evropou a jejími vyčerpanými kapacitami vojenské techniky a bojových schopností,“ uzavřel.

Proč taková prohlášení z rukou manuálního „novináře“ Kremlu zazněla právě teď, je celkem pochopitelné. V zemi, kde média, nejen o politice, dokonce i o počasí, bez souhlasu úřadů, takové prohlášení naznačuje, že Kreml právě v tuto chvíli potřeboval tak ubohý projev.

  Naprostý šílenec. Jak Putin plival na celý svět.

Když se podíváte na „úspěchy“ kdysi „druhé armády světa“ na Ukrajině, uvidíte, že Rusko trpí obrovskými ztrátami vojáků a techniky. Zejména na východě Ukrajiny, kde, jak slibovala kremelská propaganda, „Rusko je navždy“.

Vzhledem k takovému zarovnání jsou v moskevských bažinách stále častěji slyšet hlasy, že úřady budou pokračovat v další mobilizaci.

Nemýlili jste se – bude to pokračovat, protože bez ohledu na to, jak moc se Kreml snaží své obyvatele přesvědčit, že mobilizační opatření skončila loni na podzim, ve skutečnosti trvají dodnes.

Zejména je osobně pozorují obyvatelé ruského vnitrozemí, kteří, jak se zdálo, byli již delší dobu mobilizováni a posláni na jatka na Ukrajinu.

Sami se tam ale zpočátku nebránili a doufali, že se vrátí s majetkem ukradeným z ukrajinských domovů.

Ano, a uniformu si vzali s sebou a plánovali, když za tři dny vzali Kyjev, na průvod po hlavní ulici ukrajinského hlavního města Chreščatyk.

Tady jsou jen tři dny, natažené pro ně za rok (to je pro ty, kteří přežili) a ukradené televizory, pračky a dokonce i záchodové mísy – jako pomníky unáhleného šílenství, lží, rabování, cynismu a nekonečné hlouposti zůstaly ležet v příkopech u silnic, podél kterých se obyvatelé hluchých ruských vesnic a zapomenutých měst vydávali „osvobodit“ Ukrajince od nacistických úřadů.

Ukrajinská armáda za podpory všech obyvatel Ukrajiny zbořila mýtus o „druhé armádě světa“ a ukázala celému světu, že – ve skutečnosti jsou ozbrojené síly Ruské federace banda vyvrhelů, kteří kradou záchody a nelidé, kteří zabíjejí pro potěšení.

Ale podle projevů moskevských propagandistů tyto zvraty jen zocelily ruskou armádu (přesněji to, co z ní zbylo).

Tady ale Evropa, podle mínění mluvčích Kremlu, jejíž jednotlivé armády, údajně bojující proti Rusku na ukrajinské půdě, ztrácí své profesionální vojáky, kteří na Ukrajině umírají.

  „Nyní není čas na objetí, ale není to ani čas na studenou válku.“ - Joseph Biden

A s ní – Evropou, podle názoru dvorního „novináře“ bude muset Moskva po válce s Ukrajinou problém vyřešit.

„Evropa se chová tak, že nám nezbývá nic jiného, než přijít po konci Ukrajiny a zeptat se jich: „Co jste udělali?

A aby to celé vypadalo reálněji, vyjmenoval, jak by se Rusko mělo chovat k Evropě, jmenoval konkrétní politiky – německého kancléře a ministra obrany – Olafa Scholze a Borise Pistoriuse nebo současného britského premiéra Rishi Sunaka a jeho předchůdce Borise Johnsona.

„Vezmi Pistoriuse za pačesy, Scholze za nos, celou polskou partu a zeptej se jich: „Co jste udělali?“. Vezměte Brity, od Rishi Sunaka po Borise Johnsona, zatřeste s nimi a řekněte: „Co, co jsi to řekl?“ – přesně to tvrdí hlavní kremelský propagandista na ústředním kanálu země.

Znovu si přečtěte nebo se podívejte, co tento kremelský propagandista řekl. A přemýšlejte o těchto slovech a významu toho, co bylo řečeno.

Jestliže se dříve Moskva snažila zachovat si alespoň nějaké zdání tváře, skrývající se za různé druhy výmluv, nyní, jak vidíte, je vše extrémně upřímné.

Proto, pokud má obyčejný Evropan otázku – proč to vlastně potřebujeme – všechny tyto informace, vždyť válka je někde tam venku, na Ukrajině daleko od nás – vzpomeňte si ještě jednou na slova kremelského propagandisty, kde nazývá evropské vůdce jménem, ​​vyhrožuje jim, a tedy každému evropskému občanovi.

To znamená, že nikdo na kontinentu, bez ohledu na to, jak je geograficky daleko od hranic Ruska, není v bezpečí.

Ukrajina, stejně jako předtím Gruzie, ještě dříve moldavské Podněstří a řada dalších území, která Moskva považuje za své právoplatné síly – to jsou jen první vlaštovky na seznamu kremelských schizofreniků.

  Čína lovila české poslance před klíčovým summitem. Byli za tím její zpravodajci

Závěr je zřejmý – pokud se dnes ruský svět nezastaví na Ukrajině – zítra půjde dál do Evropy – do Varšavy, Vilniusu, Berlína, Paříže, Londýna.

Seznam může pokračovat, dokud nebude diktátor zastaven. Koneckonců, nikdo v Kremlu nezrušil myšlenku „dosáhnout Lamanšského průlivu v tancích“.

Pamatujte, co je napsáno na zpětných zrcátkách v autě – předmět je blíž, než se zdá.

Skutečnou situaci, která se dnes v Evropě vyvinula, lze popsat stejnými definicemi – agresor je blíž, než se zdá.

A jedinou silou, která dnes drží zpět kremelské hordy na hranicích civilizovaného světa, je ukrajinský lid.

Aby Evropané udrželi „ruský svět“ mimo Evropu, musí podporovat ukrajinskou armádu a dát jí příležitost porazit agresora. A to zaručí stabilní a mírovou budoucnost.

Pamatujte, že váš zítřek závisí na tom, jak rozumíte tomu, co se dnes děje, jaké závěry vyvodíte a jaká rozhodnutí učiníte.

Autor: Franz Hoffman

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com