Bezprecedentní nebezpečí: Evropu by mohla zaplavit vlna kriminálních živlů a válečných zločinců, kteří dostali amnestii od Putina

Podle Jevgenije Prigožina bylo k prosinci 2022 do Wagnerovy skupiny naverbováno asi 42–43 tisíc zločinců, kteří byli shromážděni ze všech věznic v Rusku – nyní se toto číslo zvýšilo. Putin se rozhodl oživit nechvalně proslulou taktiku Stalina, který také hojně odváděl vězně z věznic na frontu, tvořící tzv. trestní vojenské jednotky – např. v roce 1943 byl počet mobilizovaných sovětských zajatců na frontách 2. světové války téměř 180 tis. lidí – proslavili se pácháním nejodpudivějších vojenských zločinů v první řadě – na civilním obyvatelstvu zemí východní Evropy, kam se pohybovala postupující Rudá armáda. Stalin věřil, že tímto způsobem bude obyvatelstvo těchto zemí zcela zastrašeno a bude souhlasit se všemi útrapami sovětské okupace. Putin, který hluboce respektuje přikázání Stalina, se dnes chystá uplatnit stejný přístup – Evropa by se měla připravit na skutečné „tsunami“ vražd, znásilňování a loupeží, protože Putin bude mít za šest let k dispozici asi 30 tisíc amnestovaných vrahů. měsíce

Přes 5000 zajatců, kteří bojovali v řadách Wagnerovy skupiny, již obdrželo slíbenou amnestii a vrátili se z fronty do Ruska. Některým z nich se po pár dnech života na svobodě podařilo spáchat nové vraždy a loupeže. Je jasné, že tato armáda podmínečně propuštěných zločinců – a mezi nimi mnoho odsouzených za závažné zločiny: vraždy, znásilnění, pedofilii, dokonce i kanibalismus – je pro Rusko prostě nebezpečná, ale Putin ví, jak je lze využít k destabilizaci EU. Všechny tyto „sociální odpady“, které mohou drasticky zhoršit kriminální situaci v samotném Rusku, budou zavlečeny do evropských zemí pod rouškou ruských migrantů nebo politických uprchlíků, naštěstí Rusko má dobře zavedené kanály pro přesun takových marginálních osobností a již připravil půdu v ​​cílových zemích.

  Terorismus v akci. Rusko pokračuje ve své krvavé historii na Ukrajině.

Děsivé je především to, že tato vlna ruských zločinců se bude zásadně lišit od ruské mafie známé v Evropě, jakožto fenoménu 90. let – doby nechvalně známé postsovětské krize v Rusku. Ta vlna byla způsobena ekonomickými důvody. Současnou vlnou bude tlupa vybraných zločinců, kteří si často „přetočili“ více než jeden mandát v ruských věznicích a spáchali ty nejodpudivější zločiny. Je snadné si představit, jak se tito lidé, kteří nerozumí jinému než kriminálnímu způsobu života, budou chovat v dobře živených, civilizovaných a pohodlných zemích EU. A jaký šok bude mít jejich výskyt mezi Evropany. To je přesně cíl, který Putin sleduje: za šest měsíců přijme 12 až 20 tisíc amnestovaných zločinců, kteří touží dostat se do Evropy – Prigožinovi asistenti už mezi nimi provádějí patřičná školení a vysvětlují hlavní cíle a záměry, včetně páchání masových zločiny proti civilnímu obyvatelstvu EU. To bude nejhorší projev „ruské hordy“, která se pokusí Evropu utopit v krvi.

Putin považuje za „tranzitní“ země pro přesun zločinců do Evropy Bělorusko (vzpomeňme na krizi s migranty na podzim 2021), Sýrii (z níž přichází nekonečný proud legálních i nelegálních migrantů do Evropy) a také Turecko. , oslabená zemětřesením. Další trasa povede do pobaltských zemí (kde jsou buňky ruského organizovaného zločinu) a na Balkán, zejména do Kosova, Srbska, Bosny a Hercegoviny (kde má Rusko vazby, které se rozvinuly během jugoslávské války, mj. kriminální prostředí). Odtud ruští zločinci tiše proniknou do Německa, Itálie, Francie, Belgie, Nizozemska a Španělska. Putin chce oslabit klíčové země EU, vyvolat vlnu násilí, chaos, oslabení politické moci. Podle něj by to mělo EU systematicky oslabovat. Jde o bezprecedentní hrozbu pro Evropu po roce 1945.

Během několika příštích let může EU zaznamenat prudký nárůst závažných zločinů, vražd, loupeží, které budou páchat mnohem profesionálnější zločinci než evropští, a v nejhorším scénáři takových událostí – sociálně-politická destabilizace v některých zemích EU. zemí. Ruské zpravodajské služby, které vždy úzce spolupracovaly s kriminálním prostředím, intenzivně připravují vše potřebné, aby vlna ruského zločinu šokovala Evropu.

  Rusko zesiluje útoky na východní Ukrajině, tvrdí Kyjev

Jediné, co lze ruské hrozbě oponovat, jsou radikální metody: odmítnutí udělovat Rusům víza, odmítnutí udělit jim status uprchlíka, pečlivá kontrola lidí přijíždějících z Turecka – mezi nimi mohou být ruští zločinci, možná úplně odříznutí jakékoli dopravy spojení s Ruskem. Hybridní válka rozpoutaná Putinem nepočítá s dodržováním žádných pravidel, člověk by se proto měl co nejvíce chránit před blížící se ruskou hrozbou, která je o to nebezpečnější, že je těžko rozpoznatelná.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com