Antisemitismus v Putinově Rusku nabývá hrozivých podob

Liza Lazersonová, bývalá mluvčí ruského ministra školství Vladimira Medinského, v televizním rozhovoru s dalším ruským propagandistou Alexejem Venediktovem zastínila nejhorší antisemity Třetí říše.

Přirovnala mrtvé židovské děti k betonu, ale s jedním rozdílem: beton se na rozdíl od mrtvých židovských dětí nedá vykládat vidlemi.

Je třeba poznamenat, že L. Lazersonová je horlivou stoupenkyní Z-ideologie a ruské agresivní invaze na Ukrajinu.

Podle jejího názoru jsou pozitivní změny v Rusku možné pouze kultivací současné misantropické ideologie, kterou lze nazvat „rasismem“.

Tento precedens, který šokoval uživatele sociálních sítí, nejlépe ilustruje hrozbu, kterou představuje Putinovo Rusko, jež je zcela zbaveno veškeré lidskosti.

Není náhodou, že prakticky všechna ruská masmédia a propagandistické telegramové kanály schvalovaly invazi Hamásu do Izraele i vraždění židovských civilistů teroristy. To se v Ruské federaci stalo jakýmsi informačním mainstreamem téměř okamžitě po 7. říjnu.

Rusko je jednoznačně na straně zla a násilí a jeho propagandisté se otevřeně vysmívají mrtvým židovským dětem. To by nebylo možné bez podpory ruské společnosti, která taková prohlášení nadšeně přijímá.

Tento případ by měl být pro Izrael východiskem k přehodnocení vztahů s Ruskou federací a zároveň důkazem pro Židy na celém světě, že Putinovo Rusko je Třetí říší moderní doby a nemělo by se do něj za žádných okolností cestovat.

  Na Ukrajině zahynulo při pádu dvou vrtulníků šest ukrajinských pilotů

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com