Absolutní selhání odboráře Středuly. Vůdce prořídlého davu se paktoval s kolaboranty

Josef Středula už ví, že nemůže odboráře zvát na Václavské náměstí, a tak se s nimi sešel na zásadně menší ploše – na náměstí Malostranském. Ani to se mu zaplnit ani zdaleka nepodařilo, zato absolutně zdiskreditoval všechny požadavky odborů, ať už byly legitimní, nebo ne. Tím, koho pozval na pódium.

V publiku pana Středuly zavlálo několik ruských vlajek. Dorazily známé firmy z demonstrací Jindřicha Rajchla. A taky komunistka Kateřina Konečná, která Středulovi také zrovna moc nevadí. Ale dobrá, demonstrace je přístupná každému, to, kdo k šéfovi odborářů inklinuje, mu až tak moc vyčítat nemusíme. O to horší ale je, koho pozval, aby k protestujícím promluvil.

Dlouhodobě je krajně podezřelé, jak se všude producíruje zástupce páté kolony Bohumír Dufek, který třeba možná někdy odborářem byl, dnes pouze hledá, kde by se chytil, a když to bude na straně Vladimira Putina, nemá s tím žádný problém. A kromě Dufka dorazil i bloger „Vidlák“, který je zjevně kromě kolaboranta, který hledá uplatnění na některé z protičeských volebních kandidátek, také zemědělec. A tak za zemědělce hovořil. Škoda že se k němu nepřidal také náš zemědělec největší, pan Babiš, jeho holding Agrofert ovšem stávku taktéž podporoval. To je s platy, které zaměstnancům nabízí, opravdu moc pěkné gesto.

Nyní už je jasné, že každý, komu záleží na jeho vlastní integritě, se musí od podobné akce distancovat. Samozřejmě že sešlost na Malostranském náměstí byla absolutně marginální, ještě více v době, kdy v poslanecké sněmovně v podstatě nikdo není. Ale tenhle sraz a hlavně zúčastnění mluvčí absolutně vylučují možnost dialogu.

Tohle by si měli uvědomit zejména učitelé. Opravdu je v pořádku, aby dohady o platech legitimizovaly podobné osoby? Opravdu tohle chtějí předat svým žákům a studentům? A opravdu nestojí za to, aby se alespoň část z nich vyjádřila v tom smyslu, že tito lidé za ně nemluví?

  Proběhnou poslední testy ve školách, podle ministerstva další nemají smysl

Je vážně legrační poslouchat, jak Josef Středula soustavně tvrdí, že nemá politické ambice. Měl je vždycky, má je zjevně i nyní a není mu nijak zatěžko spojit se při domnělé cestě vzhůru třeba s ďáblem. Že by mu ale měly dělat křoví statisíce lidí, kteří budou tleskat i Vidlákovi s Dufkem, to si ale asi nikdo představit neumí.

Zdroj: Forum24

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com