Policie zadržela muže podezřelého z napadení několika lidí v Praze

Pražští policisté zadrželi muže, který je podezřelý z napadení několika lidí v Kunratickém lese a ze čtvrtečního útoku sekerou na ženu v Hostavicích. Policie to uvedla na síti X.

„Policisté právě zadrželi muže podezřelého z napadení několika lidí v Kunratickém lese a ženy napadené sekerou v Hostavicích,“ napsala policie zhruba ve 13:30. Policejní mluvčí Eva Kropáčová ČTK řekla, že útočník v Kunratickém lese napadl minimálně dva lidi. Jedním z napadených byl podle záchranářů asi sedmdesátiletý muž, který měl otevřené poranění hlavy. Byl při vědomí a během převozu do Thomayerovy nemocnice mimo ohrožení života. Nemocnice následně doplnila, že muž měl kromě tržných ran na hlavě také pohmožděniny. „Muž byl ošetřen a podstoupí další odborná vyšetření,“ uvedla nemocnice na síti X. Druhý napadený byl podle Kropáčové ošetřen na místě.

Stejný pachatel má podle policie na svědomí i čtvrteční útok sekerou na ženu v pražských Hostavicích. Ta šla po ulici s kočárkem, po útoku měla poranění na hlavě, ale byla mimo ohrožení života.

Kriminalisté také dnes uvedli, že zjišťují, zda útok v Hostavicích nesouvisí se čtvrtečním nálezem zavražděného muže u Kyjského rybníka. Zatím spojitost nezjistili.

ČTK

  Český ministr školství Bek na sudetoněmeckém sjezdu vyzval k práci na míru

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com