V Plzni byla postřelena nezletilá, policie zadržela hledaného muže

Policie v Plzni dopadla podezřelého muže, kterého hledala v souvislosti s dopoledním násilným trestným činem. Záchranáři uvedli, že nezletilá dívka dnes utrpěla povrchové střelné zranění a není v ohrožení života. Policie zahájila rozsáhlou pátrací akci, do které se zapojila zásahová jednotka i policejní vrtulník. Pátrání se zaměřilo zejména na okrajovou část Plzně Zábělou.

„Chceme uklidnit veřejnost, že hledaného muže se nám před malou chvílí podařilo v Plzni zadržet. Děkujeme všem za spolupráci,“ uvedla policie po 13:30 na síti X. Bližší informace by měla sdělit později v tiskové zprávě.

„Naši záchranáři transportovali nezletilou dívku do fakultní nemocnice s povrchovým střelným zraněním obou dolních končetin. Byla celou dobu při vědomí, nebyla v ohrožení života,“ řekla ČTK Andrea Divišová z krajské zdravotnické záchranné služby.

Policie pátrala v souvislosti s vyšetřováním násilného trestného činu po podezřelém muži. Varovala občany, že je zřejmě ozbrojený a lidé by se ho neměli snažit zadržet.

Podle informací ČTK policisté včetně krajské zásahové jednotky zasahovali v Zábělé u apartmánového domu, který údajně slouží jako ubytovna. Policisté k domu zamezili přístup. Několik policejních aut od domu odjelo jinam, nad lokalitou létal policejní vrtulník, zaznamenal fotoreportér ČTK na místě policejního zásahu.

  Sněmovna vyškrtla část zákona, jež se mohla týkat Babiše

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com