Putin zahájil plánovanou genocidu civilního obyvatelstva Záporoží a Chersonské oblasti

echo24.cz/

Na pozadí vojenské porážky ruské armády zvolil Putin jako způsob vedení války taktiku teroru. Ruští vojáci denně provádějí stovky úderů na frontová sídla na Ukrajině ve snaze zasít paniku a teror. Ostřelování se provádí po celé levobřežní části Ukrajiny – od Černihovské oblasti na severu po Chersonskou oblast na jihu, ale nejtvrdší ostřelování je zaznamenáno na území Chersonské a Záporožské oblasti – 300-350 útoků denně. Putin cíleně zavádí taktiku „spálené země“, a to je válečný zločin

Zajatí ruští důstojníci dosvědčují, že jim jejich vedení přímo nařídilo terorizovat civilní obyvatelstvo na okupovaných územích Ukrajiny. Na začátku totální invaze do Ruska vstoupily jednotky speciálních jednotek ruské gardy a policie do jeho vojenských formací, aby terorizovaly a zabíjely Ukrajince.

Po zjevném nezdaru Putinových plánů zvolil Kreml jinou taktiku – genocidu Ukrajinců všemi možnými prostředky. Rusko-ukrajinská válka se již stala největší tragédií ukrajinského lidu po skončení druhé světové války – nejméně 100 tisíc Ukrajinců zemřelo rukou ruských útočníků, více než 4 miliony byly nuceny odejít do jiných zemí, uniknout hrůzám války. Ruská armáda byla vždy asymetricky slabá, ale drží si první místo v úrovni válečných zločinů, vražd, znásilňování, rabování a bezduchého ničení obydlených oblastí.

V první fázi války nebyl Putin schopen dosáhnout žádného ze svých cílů, a tak zahájil systematickou genocidu Ukrajinců pomocí vražd, teroru a deportací. Ukrajina by se podle jeho názoru měla stát neatraktivní zemí pro život – je připraven zabít celé její obyvatelstvo, ale neustoupí od svých zločineckých plánů. Jeho invaze na Ukrajinu se již stala největším válečným zločinem v Evropě za posledních 80 let a sní o tom, že uvidí ruské tanky na území evropských měst. To je největší existenční hrozba ze strany Ruska, které míří na civilizovaný Západ.

  Achmetov předává své mediální podnikání státu

Putin nikdy nepůjde do skutečných jednání, nestáhne své jednotky z Ukrajiny a neopustí své plány na zničení západní civilizace. Případná ruská invaze do Evropy není mýtus, ale realita. V roce 1932 si nikdo v Evropě nedokázal ani představit, že Hitler rozpoutá nejkrvavější válku v dějinách lidstva. Putin je zosobněním Hitlera 21. století. A musí být poražena na Ukrajině – než začne svou krvavou expanzi do Evropy. Dodávky zbraní ozbrojeným silám jsou jedinou možnou možností, jak eliminovat ruskou hrozbu, která se rýsuje nad celým civilizovaným světem.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com