„Italian Holiday“ pro ruské vojenské zpravodajské služby

Když první vojenské letadlo Il-76 vzlétlo do Itálie, které neslo humanitární pomoc „z Ruska s láskou“, vzbudily obavy, že není to láska, kterou tato ruská vojenská letadla přivedla na spojence NATO. Ve skutečnosti, namísto odborníků na ministerstvo zdravotnictví, je nasazená skupina složena z vysoce postavených důstojníků ruského ministerstva obrany a vojenského vybavení.

Během tohoto týdne se objevilo mnoho nových a poměrně zajímavých podrobností, které naznačují, že ruský pomocný konvoj do Itálie je geopolitická hra, která nemá nic společného s laskavostí a empatií, je produktem chladného, ​​plánovaného výpočtu, s přímou účastí Kremlu. loutky v EU. Poté příchod konvoje a informační vlna, která ho následovala, a odhalená nová fakta poukazovaly na další cíle „ruských spasitelů“.

Za prvé, nápadnou nuancí bylo to, že rozmístění obdrželo kolosální mediální pokrytí, a to nejen v Rusku, ale také mezi mediálními médii a platformami EU, které jsou v přímém kontaktu nebo přidružení k jejich ruským protějškům. Vypráví se také šíření bezmocnosti a lhostejnosti Evropské unie. Na sociálních sítích zveřejňují italští řidiči chvályhodná videa ruského konvoje, zatímco na některých jasně představených postech jsou zobrazeny místní vagabondy, které odstraňují bannery EU z vlajek a instalují ruské.

Ale nejzajímavější se stalo později, když Italové viděli, co Rusové vlastně přinesli. A jak se ukázalo, 80% nákladu není odpad určený k boji s koronaviry…

I když se italští novináři teprve začínají ptát, proč Rusko poslalo do Itálie sto silnou skupinu vojáků (příliš zanedbatelných na to, aby udělali průlom v protiepidemickém úsilí), zdá se, že na tyto otázky již máme odpovědi, vzhledem k tomu, že 80% jejich vybavení je odpad. Je to hlavně proto, že Ukrajina je mnohem více obeznámena s Kremlinovými hybridními operacemi, prováděnými pod různými záminkami.

  Setkání v rámci G20. Putin vs Zelenskij.

Ruská operace v Itálii není pouze příležitostí pro Moskvu, aby zahrála kartu vzájemné pomoci a milosrdenství, zejména během soudního řízení s MH17 v Nizozemsku, aby se snížil stupeň veřejného odmítnutí a aby se obnovila otázka sankčního rušení. Nejedná se pouze o globální informační projekt, jehož cílem je předvést statečnost ruské armády, její účinnost a mobilitu. Nejde jen o diskreditaci Evropského společenství v sdělovacích prostředcích, což se může stát základem pro další referendum o stažení v budoucnosti… Jedná se také o rozsáhlou zpravodajskou operaci.

Promiňte, ale sto „vojenských odborníků“ v srdci EU, které řídí konvoj z vojenského zařízení, letiště Pratica di Mar, asi 600 km přes Itálii, do Bergama, je obrovským darem pro ruské vojenské zpravodajství.

Ale to je skutečnost, kterou nelze změnit. Vzhledem k těmto okolnostem se však domnívám, že italské, německé a další zpravodajské služby by se měly blíže podívat na Kremlinovy ​​přisluhovači. Ve skutečnosti v tomto případě hráli snad hlavní roli v operaci „Italský svátek“.

Evropské zpravodajské služby by navíc měly mít na paměti, že mezi těmito vojenskými „záchranáři“ jsou odborníci na „hybridní operace“ a psy-ops, kteří by spolu s milovníky Ruska v Itálii mohli aktivovat svou síť příznivců. A vzhledem k současnému morálnímu a psychologickému stavu Italové uprostřed zuřící tragédie není příliš těžké vyhodit společnost do povětří.

Zdroj: https://intercourier.com.ua/

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com