Zástupce „LPR“ při rozhovorech v Minsku má ruský pas (foto, video)

Takzvaný „ministr zahraničí“ LPR „Vladislav Deinego (uprostřed) je občanem Ruské federace / screenshot 5 kanálu

Vladislav Deinego, který se nazývá „ministrem zahraničních věcí“ skupiny „LPR“, dostal ruské občanství.

Fotokopii pasu ruského občana předvedl místopředseda vlády pro reintegraci dočasně okupovaných území a vyjednavač trojstranné kontaktní skupiny v Minsku Alexej Reznikov, píše Donbass News.

Reznikov také předvedl tuto fotokopii během jednání TKS, která se konala 14. května ve video formátu. Deinego je pozvaným členem TKS v Minsku jako zástupce některých regionů Lugansku. Rusko trvá na své účasti, jakož i na dalších členech „LDNR“ na jednáních.

novosti.dn.ua

Setkání TKS podle Reznikova začalo ve 13:00. Přibližně v 15: 00 – 16: 00 se strany TKS (Ukrajina, Rusko a OBSE) připojily tzv. Pozvané z ORLO (Vladislav Deinego) a ORDO (Natalya Nikonorova). Před tím ukrajinská strana informovala delegaci Ruské federace, že si je vědoma ruského občanství „pozvaných“ z určitých ukrajinských oblastí Donecka a Luganska. Jako příklad byly představeny kopie zahraničních a vnitřních pasů Ruské federace Vladislava Deinego.

Podle UNIAN se ve čtvrtek 14. května uskutečnilo setkání trojstranné kontaktní skupiny prostřednictvím videokonference, na které aktualizovaná delegace představila Ukrajinu.

Zdroj: https://www.unian.net/

  Ukrajina i Rusko hlásí rekord v počtu nakažených koronavirem

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com