Hlasování za pozměňovací návrhy k Ústavě Ruské federace: ostuda a smích skrze slzy (foto)

Včera hned po pompézní přehlídce vítězství, v rozporu se všemi standardy epidemiologické bezpečnosti, se v Rusku začalo dlouho očekávané, především pro prezidenta Ruské federace Vladimíra Putina, lidové hlasování o změnách Ústavy. A za poslední den sociální sítě zaplavily doslova stovky a tisíce fotografií a videí o tom, jak toto hlasování jde, a tím bylo jasné, jak čestné a legitimní to bude.

Skutečností je, že ruské úřady rozhodly, že během pandemie koronavirů by volební místnosti neměly být připraveny k hlasování, přičemž by měly brát v úvahu všechna protiepidemiologická opatření, zajistit bezpečnost voličů uvnitř a přivést je na čerstvý vzduch. Výsledkem je, že volební místnosti v tomto hlasování jsou prostě … jen hanba!

Rozhodující osud Rusů a Ruska jako celku pro roky před hlasováním se koná: na kufru automobilů; na lavičkách u vchodu; na pařezech; na hřištích; na vstupech a na křižovatkách; na autobusových zastávkách a uvnitř autobusů …

Ruské úřady se neobtěžovaly vybavit alespoň speciální stany pro hlasování. A to je v XXI století, velká moc, která si získala místo v globální geopolitice!

Škoda, hanba, smích, protože i v 90. letech 20. století se hlasování v Rusku konalo s velkou důstojností pro ponižované a chudé lidi. V Putinově Rusku byli lidé ze stavu poslušných otroků přeměněni na dobytek. Ale tímto smíchem skrz slzy pochopíte, že v takových podmínkách bude padělání hlasu jednoduše monstrózní. Proto je tato hanba pro ruské úřady přínosná.

Díky tomuto formátu hlasování bude účast skutečně dobrá a hlasy budou rozděleny podle potřeby. A víte, kdo může zaručit, že nájemce Kremlu nebude mít tuto možnost hlasování a v budoucnu nebudou všichni drženi venku? Co? Je to dobré pro zdraví!

Na závěr bych rád poznamenal, že s ohledem na to, jak toto hlasování jde, si nemyslím, že by to mezinárodní společenství mělo uznat. Rusko bude de facto brzy žít podle ústavy přijaté v důsledku neústavního klaunství, tj. De jure, bez ústavy jako takové! Proto mluvit o tomto stavu jako rovnocenném v právním smyslu již nemá smysl.

  Civilizovaná budoucnost nebo komunistický včerejšek. Kde bude Česká republika zítra?

Ale pro mě je zajímavé, který ze zástupců politického tábora jako první zavolá Vladimíru Putinovi a poblahopřeji mu k úspěšnému zadržení hlasování za jeho nesmrtelnost?

Zdroj: https://intercourier.com.ua/politics/voting-for-constitutional-amendments-in-russia-shame-and-laughter-through-tears-photos/

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com