Kterým ženám je lepší se vyhnout

Každý muž má u žen nějaké preference z pohledu tvarů, velikosti a dalších atributů přitažlivosti, ale tyto parametry ještě nejsou zárukou, že si sednou i po jiných stránkách. Koučka Erika Jordanová proto mužům doporučuje, aby se již při seznamování u žen zaměřili na toxické vlastnosti, které by je měly varovat před vztahem s nimi.

1. Než uzavře něco starého, musí mít jistotu nového

Některé ženy jdou ze vztahu do vztahu v touze po nalezení někoho lepšího. Nechtějí být ale samy, proto než odejdou ze stávajícího vztahu, musí už mít v záloze nového partnera a s ním i nové hnízdo.

Takové ženy moc rády své známé informují na sociálních sítích o každém svém kroku mimo domov a je na nich od začátku patrné, že umí v mileneckých vztazích velmi dobře chodit.

Když se přesto rozhodnete pro vztah s ní, pak vězte, že jeho trvání se bude odehrávat jen do okamžiku, než si za vás nalezne lepší variantu.

2. Žena milující noční život a alkohol

Seznámit se s někým na baru v již podroušeném stavu nevěstí nikdy nic dobrého, zvlášť jedná-li se o ženu milující noční život, která si každý večírek dokáže patřičně užít až do ranních hodin.

Přestože bude nejzajímavější osobou na večírku, mějte vždy na mysli, že alkohol lidi mění, mohou být nejen uvolnění, ale i značně znecitlivělí. Ve skutečném životě vám tak po čase mohou být zcela cizí.

Navíc ani pro vás nemusí být po čase příjemné obrážet jeden večírek za druhým, protože život je přece jen jeden a je potřeba si ho pořádně užít….

3. Když je ráda závislá na druhých

Žena, jejíž život utvořila její rodina, ex manžel či milenci. Nikdy se tak nemusela spoléhat sama na sebe, stačilo jí, že měla vedle sebe někoho, kdo se postaral.

  Sociolog: Moc nefunguje říkat, že to dobře dopadne. To spíš vypadá, že vláda neví, jak to dopadne

Sama tak nemá vůbec žádné ambice týkající se vzdělání nebo kariéry. Ve skutečnosti je nejlepší v tom, že nedělá nic. Jediné, co ji v podstatě zajímá, je, aby se o ni někdo postaral.

Velký problém poté obvykle nastane, když si pořídí dítě. Muž pak bude muset nejen zajistit domácí hospodyňku i chůvu, ale bude i tím jediným skutečně funkčním rodičem.

4. Žena posedlá módou a trendy

Již na první pohled poznáte, že tahle žena má prostě vkus a není okamžik, kdy by nevypadala dokonale. Je doslova posedlá módou, ale i nejnovějšími kosmetickými a estetickými trendy.

Uspokojit takovou ženu přitom nebude vůbec snadné, protože ona se nikdy nespokojí s málem. Když jí nedopřejete to, po čem touží, časem vám dá patřičně najevo, že pro ni nejste dost dobrý.

5. Závislá na lécích  

Pokud uvidíte ženu příliš často sahat po lécích, přičemž bude mít dokonalý přehled o lékařích v širokém dalekém okolí a její nálady budou pro normálního smrtelníka zcela nepředvídatelné, pak vězte, že ji sám nezachráníte. Bude potřebovat především odbornou pomoc.

6. Souhlasí úplně se vším 

Na jednu stranu se může zdát, že žít se ženou, která s vámi bude ve všem souhlasit, bude vždy milá a za každé situace pro ni budete zlatíčkem, bude naprostá pohádka, ale není tomu tak, pokud sám netrpíte nějakými problémy.

Ve skutečnosti za takovým chováním často stojí vypočítavost, která má dotyčného jen nalákat na pohodový život. Po čase každý zjistí, že ona sladkost a rádoby naivita byla jen maska, která ji činila přitažlivou. Z pasivní ženy se rázem stane žena věčně naštvaná a nestálá.

7. Příliš dětinská

Věčné dítě, které si ale nechce jen hrát, ale především rádo dává najevo své potřeby a to tak, že se nebojí vyvolat obrovské scény a záchvaty vzteku, pokud není po jejím.

  Nord Stream neboli Severní proud je plynovod, který přivádí plyn z Ruska do západní Evropy.

Možná s ní budete zažívat neustálá dobrodružství a vzrušení, ale vězte, že časem to i pro vás bude nad vaše síly. Vztah s nevyzrálou osobností se po čase vždy změní v trápení.

8. Touží po pozornosti

Není to jen o tom, že je tato dívka ráda středem pozornosti, ale že je touhou po pozornosti doslova posedlá. Jakmile jí tedy nejste 24 hodin denně k dispozici, abyste ji o tom neustále ubezpečoval, začne vyhledávat další oběti, které to budou činit za vás.

9. Posedlá potomky

Je pravděpodobné, že tato žena sleduje i svou ovulaci pomocí aplikace a v určitých dnech se pak stane doslova posedlá sexem, přičemž bude tvrdit, že bere antikoncepční pilulky.

Dívka posedlá potomky prostě udělá vše proto, aby dosáhla svého cíle a použije k tomu nemalé množství lží. Ve skutečnosti to nebude mít nic společného s vaší přitažlivostí, ani zajímavostí. Prostě si vás vybrala jako zdroj spermií pro své potomky. Možná s vámi bude chtít žít jako s otcem svých dětí, ale může se i stát, že se jen spokojí s vyplácením výživného.

10. Žena vyhledávající dramata

Na jednu stranu tyto ženy rády tvrdí, že nenávidí drama, ale ve skutečnosti se v nich doslova vyžívají. Jejich život je tak často dramatičtější než filmy Quentina Tarantina. Z jednoho traumatického zážitku vzniknou nová a nová trápení, a to takovým způsobem, že se po čase sám budete cítit jejich viníkem. Zcela nenápadně tak převezmete odpovědnost a svůj podíl na jejím utrpení.

11. Prokrastinující žena

Žena, která si nebude chtít nikdy přiznat, že pro vztah není ještě vůbec připravená. Neustále vám tak bude pochlebovat a předstírat, jak vše mezi vámi skvěle funguje, přičemž realita bude úplně jiná.

  Budoucnost Evropy prizmatem moldavských voleb.

Vše se ale velmi záhy změní, pokud přestanete platit všechny účty a budete chtít, aby se zapojila i do dalších partnerských záležitostí. Vše se rázem změní v jeden velký neřešitelný problém.

Zdroj: https://www.novinky.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com