Při nehodě u Počernic zemřeli dva dospělí, dítě skončilo v nemocnici

zlin.rozhlas.cz

Při čelní srážce dvou osobních aut v Praze 20 zemřeli dnes večer dva dospělí lidé. Přibližně osmileté dítě skončilo po nehodě v nemocnici se středně závažnými poraněními. Příčiny nehody vyšetřuje policie, ulice Národních hrdinů je uzavřená. ČTK to řekli mluvčí pražské policie Jan Rybanský a záchranné služby Jana Poštová. U Zalužan na Příbramsku se na silnici první třídy číslo čtyři kolem 18:30 čelně srazilo osobní auto s kamionem. Dva lidé jsou zranění, řidič osobního auta vážně.

Auta se střetla kolem 19:00 v podjezdu pod Pražským okruhem. Na místo vyjeli kromě policistů také hasiči ze Satalic a Strašnic a záchranná služba. Zhruba půlhodinový pokus o resuscitaci dvou mužů byl neúspěšný, zemřeli na místě, uvedla mluvčí pražské záchranné služby Jana Poštová. Středně těžce zraněné dítě, které bylo po celou dobu při vědomí, bylo převezeno sanitkou do Thomayerovy nemocnice. Podle původních informací policie dítě utrpělo zranění těžké a muselo být do nemocnice přepraveno letecky.

Příčinu nehody vyšetřují policisté. Po dobu vyšetřování a odklízení následků havárie je ulice Národních hrdinů obousměrně uzavřená.

Na I/4 na Příbramsku se srazilo auto s kamionem, dva zranění

U Zalužan na Příbramsku se na silnici první třídy číslo čtyři kolem 18:30 čelně srazilo osobní auto s kamionem. Dva lidé jsou zranění, řidič osobního auta vážně, vrtulník ho přepravil do nemocnice, řekl ČTK mluvčí středočeských hasičů Jaroslav Gabriel. Dopravně vytížený úsek je v místě nehody uzavřen v obou směrech.

Obě auta skončila podle Gabriela mimo silnici, do vozovky zasahuje pouze část návěsu. „Silnice bude delší dobu uzavřena,“ řekl Gabriel. Hasiči nemuseli nikoho vyprošťovat, zasahují zde jednotky ze Středočeského a z Jihočeského kraje.

Příčiny a okolnosti nehody vyšetřuje policie, uvedla policejní mluvčí Lucie Nováková.

  Žáci 2. stupňů ZŠ se ode dneška začnou učit rotačně už v celé ČR

Autor: ČTK

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com