‚Konec cesty trnavského doubledeckeru.‘ Slovenská policie zastavila řidiče s vrakem na střeše auta

irozhlas.cz

Slovenská policie řešila ve středu poměrně neobvyklý dopravní přestupek. Na obchvatu Trnavy zastavili modrý ford, který na střeše vezl zrezivělý vrak jiného vozu. Řidiči hrozí ve správním řízení kromě pokuty také odebrání řidičského průkazu.

„Toto není fotomontáž, ale realita,“ upozorňuje u čtveřice neuvěřitelně vyhlížejících fotek slovenská policie na facebooku, který se zaměřuje na dění v Trnavském kraji na západě země.

Pětičlenná posádka modrého fordu se před dvěma dny rozhodla, že autem převeze vrak do sběrných surovin. Na nebezpečnou situaci upozornili policii řidiči, kteří si všimli, jak muži nakládají staré auto na střechu vozu.

Policisté museli předjet kolonu, které se za přetíženým autem vytvořila, aby pětičlennou posádku dostihli, jak ukazuje zveřejněné video s titulkem: „Tak skončila cesta trnavského doubledeckeru“. Při kontrole navíc zjistili, že Ford Focus nemá technickou.

„Řidiči zakázali další jízdu a zabavili mu registrační značky i osvědčení o evidenci vozidla,“ upřesnili policisté. Pro obě si následně přijela odtahová služba.

Podobný přestupek ale řidič nespáchal poprvé. „Při lustraci se zjistilo, že podobných přestupků už má v kartě řidiče několik,“ konstatovali policisté. Muži hrozí ve správním řízení kromě pokuty i odebrání řidičského průkazu a zákaz činnosti.

Zdroj: https://www.irozhlas.cz

  Twitter se rozhodl nadále nenaplňovat unijní kodex o dezinformacích

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com