Krouží kolem mě hledači špíny, píše Vondráček kvůli majetkovému přiznání

idnes.cz

Předseda Poslanecké sněmovny a poslanec za hnutí ANO Radek Vondráček přiznal chyby ve svém majetkovém přiznání. Prý to do něj špatně zadaly kolegyně, které se mu o přiznání starají. Vondráček si postěžoval na „hroznou“ volební kampaň, kdy kolem něj podle jeho slov krouží hledači špíny, kteří právě na chyby v jeho majetkovém přiznání přišli.
Kolem Radka Vondráčka prý krouží hledači špíny. „Obvolávají mé přátele, spolupracovníky, rodinu a snaží se od nich získat kýžené ‚skandální‘ informace. Aktuálně tito lidé lustrovali má majetková přiznání a objevili chybu,“ napsal do úvodu svého příspěvku na sociální síti předseda Sněmovny s tím, že nyní očekává titulky o tom, jak je hrozný člověk.

Jeho příznivci mu pod příspěvek píšou slova podpory. „Věřím Vám. Jste bezva člověk,“ napsala mu Vladimíra Novotná. „Závidí Vám, že Jste pracovitý, chytrý a krásný chlap. To je deviza pro kterou Vás my všichni obdivujeme. Stojíme za Vámi!“ přidala se Blažena Slavíková.

Vondráček byl v nedávné době kritizován, protože měl podle Hospodářských novin poskytovat právní služby dnes odsouzeným lichvářům z Kroměřížska. Vondráček však obchod s chudobou popřel.

Zdroj: https://www.idnes.cz

  V Krkonoších i na Šumavě napadlo 15 cm sněhu, vítr zastavil lanovku na Sněžku

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com