Týdeník Euro 2020. Play-off. Blíží se konec fotbaloveho turnaje

sportslens.com

Třetí týden Evropského fotbalového fóra se nesl ve znamení zápasů play-off.

A pokud ve skupinové fázi nedošlo k žádným překvapením, pak již v první hře finále 1/8 dánský národní tým, který zahájil turnaj dvěma porážkami, odeslal 4 nezodpovězené góly národního týmu Walesu, což vypadalo docela zajímavé ve skupině.

Ve druhém zápase play off kola Rakušané bojovali s Italy, dokončil hlavní čas bezbrankovou remízou a prohrál pouze v prodloužení 1-2.
Další den začal senzací: Česká republika sebevědomě překonala vždy slibný nizozemský národní tým se skóre 2–0, zatímco Belgičané porazili tým Cristiana Ronalda na minimum.Třetí den finále 1/8 přinesl fotbalovým fanouškům skutečnou extravaganci cílů a emocí.

Nejprve se Chorvatům podařilo prohrát hru pět minut před koncem, jak se to tehdy všem zdálo, do prodloužení. Balkán nestačil na více, a když vstřelil další dva góly, dokončil své vystoupení na Euro a zanechal ve své hře velmi příjemný dojem.

Stejná „3-3“ v regulačním čase byla zaznamenána v dalším zápase tohoto hracího dne. Švýcaři v závěrečných minutách základní části utkání proti mistrům světa hráli dvougólový handicap. Vše bylo rozhodnuto v penaltovém rozstřelu. 5-4 a Švýcaři postupují dál.
V poslední den prvního kola play-off o aktuální euro si Britové s jistotou poradili s Němci 2: 0, zatímco Ukrajina porazila Sat. Švédsko 2: 1, vstřelil rozhodující gól ve 120. minutě zápasu.

Hned v prvním zápase čtvrtfinále si Švýcarsko téměř vytvořilo další senzaci: hrát od 77. minuty v menšině proti Španělům se hráčům země sýrů a čokolády podařilo dosáhnout penaltového rozstřelu, ve kterém ale podlehli svému oponent.

Italové porazili Belgičany, skóre prvního poločasu bylo 2: 1, stalo se finále. …

Český národní tým, který okusil sladkost vítězství v předchozím kole nad Nizozemskem, chtěl bezpochyby pokračovat v sérii vítězství ze soboty. Dánsko. Jak se však ukázalo, soupeř měl své vlastní plány.

  Nosková vyřadila Timofejevovou a v Miami může opět narazit na Šwiatekovou

Výsledkem je „2-1“ ve prospěch potomků Vikingů, pro které tento evropský pohár začal velmi smutně (v první polovině úvodního zápasu proti Finům ztratil dánský hráč Christian Eriksen vědomí, později mu byla diagnostikována se srdeční zástavou).

Na podporu dánského fotbalisty představili Češi před reportovacím zápasem soupeřům dres národního týmu se jménem Eriksen.

Zverenci Yaroslava Shilgavy turnaj opouštějí, ale trenér poznamenává, že je na své hráče hrdý: „Jsme velmi zklamaní, v šatně byly slzy.

Byli jsme spolu už nějakou dobu, takže to není snadné. Ale čeho jsme dosáhli, je úžasné. Jsem na hráče hrdý a věřím, že fanoušci ocení, jak kluci bojovali v zápase až do konce. Zaslouží si velkou vděčnost. “

Mimochodem, útočník Čechova Patrick Shik poté, co vstřelil gól v síti. V seznamu střelců zvítězilo Dánsko s pěti góly, které sdílí s Cristianem Ronaldem. Souhlasím, velmi příjemné okolí.

Čtvrtý semifinalista byl určen v zápase Ukrajina – Anglie, ve kterém Britové suverénně zvítězili 4: 0.

Na Euro 2020 zbývají tři zápasy a příští neděli zjistíme jméno nového evropského šampiona.

Autor: Franz Hoffman

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com