Na Johnnyho Deppa čekají lidé na festivalu v K. Varech už hodiny

seznamzpravy.cz/

Na amerického herce, producenta a muzikanta Johnnyho Deppa čekají u Thermalu v Karlových Varech jeho fanoušci . Stojí tam tak hodiny před tím, než by se měl před 14:00 objevit na červeném koberci před hotelem. Na Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary přiletěl ve čtvrtek před půlnocí. Dnes uvede film Hrnec zlaťáků: Pár drinků s Shanem MacGowanem, který produkoval.

Lidé před Thermalem ČTK řekli, že raději přišli dříve, protože čekají, že na herce se přijde podívat hodně lidí. Chtěli mít dobré místo. Několik dívek přišlo i přes chladné a deštivé počasí už v 8:00. Někteří fanoušci mají na sobě kostýmy z Pirátů z Karibiku, kde Depp ztvárnil pirátského kapitána Jacka Sparrowa.

Lístky na filmy, které na karlovarském festivalu Depp osobně představí, byly beznadějně vyprodány pár minut po začátku rezervací. Kromě dnešního snímku o hudebníkovi MacGowanovi v sobotu uvede i drama Minimata, v němž hraje hlavní roli.

Johnny Depp má za sebou tři oscarové nominace, získal Zlatý glóbus, Cenu Screen Actors Guild pro nejlepšího herce, ale i čtrnáct vítězství v People’s Choice Award udílené filmovými fanoušky.

Autor: ČTK

 

  Koncerty pro dva tisíce lidí, roušky jen v MHD a v obchodech, ve školách ne

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com