Zapomenou na Babišovy koblihy? Opozice rozdávala voličům svačinu

idnes.cz

Opoziční politici z koalice Spolu zintenzívnili kontaktní kampaň před říjnovými volbami do Sněmovny. Po návštěvách ode dveří ke dveřím, kterými překvapoval lidi o víkendu jejich volební lídr Petr Fiala, nastala fáze rozdávání snídaně a dalšího občerstvení. V ranních hodinách takto vyrazili do ulic Jan Skopeček z ODS i šéf KDU-ČSL Marian Jurečka.

Poslanec za ODS Jan Skopeček vyrazil do Nymburku v rámci předvolební kampaně do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky, kde rozdával kolemjdoucím lidem jablka.

„Tradiční součást naší kampaně. Pro hezký start dne rozdáváme jablka,“ píše na svém twitterovém účtu Skopeček.

Předseda KDÚ-ČSL Marian Jurečka se držel stejného cíle a v brzkých ranních hodinách rozdával lidem u nádraží balíček se snídaní.

Lidé byli příjemně překvapeni

Podle jeho slov jsou v pět ráno lidé příjemně překvapeni setkání s politikem a snídaní od něj. Před nádraží a továrny chodí už od roku 2008, kdy pomáhal v krajských volbách. Od té doby takto postupuje v každé kampani a drží se svého hesla, že je potřeba s lidmi mluvit a naslouchat jim.

Ve stejném duchu se vedla i minulá kampaň hnutí ANO před podzimními komunálními a senátními volbami, kdy premiér Andrej Babiš rozdával balíčky s koblihami, které se staly symbolem jeho kampaní. Do akce se v té době opřela řada politiků, kteří rozdávání koblih ostře zkritizovali.

Zdroj: https://www.idnes.cz/

  Výbor doporučil MPSV, aby zohlednilo argumenty odborů k důchodovému věku

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com