Opilého mluvčího Hradu Ovčáčka vezla sanitka s policií do nemocnice

seznamzpravy.cz

Mluvčí prezidenta Jiří Ovčáček byl v noci na pátek kolem 3. hodiny převezen do Ústřední vojenské nemocnice. Podle zdrojů serverů Aktu.cz a iDNES.cz byl silně opilý. U události zasahovala i policie, protože odmítal opustit taxík.

Do střešovické nemocnice jel Ovčáček za doprovodu policie kvůli tomu, že byl opilý a agresivní.

Podle webu Aktu.cz, který informace přinesl jako první, Ovčáček nadýchal okolo dvou promile alkoholu v dechu. K převozu do nemocnice došlo poté, co podle serveru Ovčáček využil služeb pražského taxikáře, který, když Ovčáčka dovezl do Holešovic do Dělnické ulice, zjistil, že hradní mluvčí nereaguje na výzvy k opuštění taxíku.

To, že byl Ovčáček převezen, protože byl opilý, potvrdil i serveru iDNES.cz dobře informovaný zdroj z okolí hradní kanceláře.

„Bylo to v pátek okolo třetí hodiny ranní. Mohu potvrdit, že policisté vyjížděli na oznámení do ulice Dělnická v pražských Holešovicích, kde se nacházel muž ve vozidle taxislužby a odmítal vozidlo opustit,“ řekl pro iDNES.cz mluvčí pražské policie Richard Hrdina.

Ten současně podotkl, že po příjezdu na místo policisté zjistili, že je muž silně pod vlivem alkoholu.

„Následně ho přivolaná záchranná služba převezla do nemocnice na vyšetření. Jednalo se o muže ročník 1979,“ doplnil policejní mluvčí. Ročník narození tak odpovídá Jiřímu Ovčáčkovi, který se narodil 13. ledna 1979.

Mluvčí ÚVN Jitka Zinke na dotaz Seznam Zpráv, zda k nim do nemocnice byl převezen Jiří Ovčáček, nereagovala.Informace nakonec v sobotu potvrdil sám Ovčáček v rozhovoru pro CNN Prima News, v němž se za událost omluvil a vyjádřil lítost nad „výjimečným selháním“.

Zdroj: https://www.seznamzpravy.cz

  Babiš junior se chystá na policii. Hodlá žalovat prezidenta, možná i otce

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com