Kdo z ministrů nové vlády letos skončí? Výroční tipovačka Vlevo dole

irozhlas.cz

Jaký bude rok 2022 v české politice? Ani po volbách si moc neoddechneme. Sotva se nová vláda rozkouká a pustí do boje s inflací, covidem, drahými energiemi a ze řetězu utrženými státními výdaji (jak si to aspoň plánuje), je tu červenec – a Fialův sebevražedný kabinet ještě navíc zaměstná předsednictví EU.

Do toho na podzim přijdou senátní a komunální volby, v nichž vládní strany chtějí obhajovat své letošní zisky. A jakmile se odhlasuje, vypukne další divoká kampaň před volbami prezidentskými, které už v minulosti dokázaly rozhoupat leckterou vládu.

Političtí reportéři Seznam Zpráv Lucie Stuchlíková a Václav Dolejší v poslední letošní epizodě svého podcastu Vlevo dole tipují, jak to všechno dopadne a co se v domácí politice v příštím roce stane. A samozřejmě také porovnají své rok staré prognózy se skutečností.

Kolik ministrů podle dvojice Stuchlíková–Dolejší letos ve vládě skončí? Zastaví ministr zdravotnictví Válek covid, nebo epidemie ukončí jeho politickou kariéru? A na které ministerstvo jako první přijde Národní centrála proti organizovanému zločinu? A chtěli byste za hlavu státu Vaška, nebo Lucii? Poslechněte si skorosilvestrovský speciál politické talkshow Vlevo dole!

Zdroj: https://www.seznamzpravy.cz

  Ramstein: zaměření na bezpilotní letouny a technologie. Podpora Ukrajiny sílí.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com