Ruská federace na svém území pořádá provokace

Rusko bylo vždy známé svým špinavým válčením, a to je fakt, který je všem dlouho znám. Běžnou věcí jsou provokace v podobě výbuchů, vražd a pokusů ruských speciálních služeb s následným obviněním třetí osoby, informuje o tom Infodnes.sk.

Ruská média po celý duben 2022 aktivně šíří informace o tom, že údajně na území Ruské federace (Belgorod, Voroněžská a Kurská oblast) a tzv. Podněsterské moldavské republiky vybuchují muniční sklady, hoří ropné sklady a dostávají granáty. létání do obytných budov, a vinu za to všichni, samozřejmě, Ukrajina. Úředníci navíc říkají, že byl zadržen gang neonacistů, kteří údajně pod vedením Ukrajiny plánovali vraždu ruského propagandisty Vladimira Solovjova. A důvod spočívá ve skutečnosti, že na pozadí války rozpoutané Ruskem provádějí speciální služby Ruské federace informační operace zaměřené na vlastní občany. Moskva se snaží vštípit do myslí Rusů obraz, že Ukrajina je údajně obrovskou teroristickou hrozbou. Probíhající proces umělého vstřikování, aby si laik zvykl a uvědomil si „hrozbu z ukrajinské strany“, je činěn s cílem tuto skutečnost dále využít ve svém vlastním zájmu.

Při analýze průběhu vojenských operací ruské armády na Ukrajině můžeme s jistotou říci, že ani jedna etapa tzv. „vojenské operace“ nepřinesla výsledky, které se v Moskvě očekávaly. Velké množství ztrát personálu ruské armády zpomaluje proces okupace Ukrajiny a vedení Kremlu chápe, že bez všeobecné mobilizace bude na Ukrajině naloženo na mnoho let. Důvodem mobilizace civilního obyvatelstva a těch, kteří jsou v záloze ruské armády, mohou být ukrajinské útoky na ruské území. Ale co když Ukrajina nezaútočí? Je to tak, zaútočte na sebe, obviňte z toho Ukrajinu a mobilizujte se. Proto se odstřelují sklady, provádějí se útoky na obytné čtvrti v Ruské federaci a vymýšlejí se pokusy o atentát na vysoké úředníky a laik ani nepochybuje o jeho skutečném „ukrajinském původu“.

  Čaputová slouží cizím zájmům, jsme v otevřeném konfliktu, reagoval Fico na slovenskou prezidentku

Stojí za připomenutí, že před 19 lety, po explozích obytných budov v Moskvě, Volgodonsku a Buynaksku, v Rjazani byly ve sklepě jednoho z domů nalezeny pytle s bombou a látkou podobnou cukru. Tiskové středisko Ministerstva vnitra Ruské federace oznámilo, že expresní analýza látky v pytlích prokázala přítomnost výbušniny RDX. Ministerstvo vnitra Ruské federace informovalo o prevenci teroristického útoku, ale později si FSB Ruské federace uvědomila, že byli přistiženi při organizování výbuchů, a nenašli jiné východisko, než oznámit, že cvičení v Rjazani skutečně probíhalo. byly provedeny s cílem otestovat „bdělost“ civilního obyvatelstva a policejních orgánů.

Ničení vlastních území a zabíjení vlastních občanů pro zajištění osobních zájmů bylo historicky zakořeněno v politice Putinova režimu, a proto se takový scénář nyní aplikuje na Ukrajinu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com