„Prostě si přišla vypít kávu.“ Angelina Jolie je na Ukrajině, jak hodlá pomáhat, není zatím jasné

Americká herečka Angelina Jolie přijela do západoukrajinského Lvova. Informují o tom ukrajinská média. Ruská služba BBC prohlásila, že se hollywoodská hvězda, která je známá svým zapojením do charitativních projektů, objevila v jedné z místních kaváren. Podle stanice ale zatím není známo, co bude herečka na Ukrajině dělat.

Podle portálu Gazeta.uasdílela video s herečkou v kavárně novinářka a bloggerka Maja Pidhorodecká na svém Facebooku, kde záběry mimo jiné okomentovala slovy: „Nic zvláštního. Jen Lvov. Prostě si přišla vypít kávu. Jen Angelina Jolie. Prostě Ukrajinu podporuje celý svět,“ dodala.

Americká herečka a zvláštní vyslankyně vysokého komisaře OSN pro uprchlíky (UNHCR) Ukrajinu podpořila krátce poté, co zemi napadly ruské invazní jednotky. Podle ukrajinského portálu nv.uase Jolie s pracovníky UNHCR podílí na pomoci ukrajinským uprchlíkům.

Média už na konci března informovala o její návštěvě dětské nemocnice v Římě, kde leží ukrajinské děti, jež utekly před válkou v rodné zemi. Jolie se dlouhodobě věnuje humanitárním projektům.

Zdroj: https://www.lidovky.cz

  Zelenskyj dorazil do Polska, oznámil poradce polského prezidenta

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com