Kabayeva není Eva Braunová!

Kromě kolabujících problémů spojených s neúspěchem bleskové války na Ukrajině, rychlé mezinárodní izolace a domácích potíží se v osobním životě Vladimira Putina objevily některé nešťastné intimní nuance, které hrozí skončit katastrofou. Za prvé, vážné problémy s jeho pokročilým nádorovým onemocněním. Za druhé, nálada a chování jeho dlouholeté milenky Aliny Kabajevové se snaží zatlouct poslední hřebíček do prezidentovy rakve.

Alina Maratovna si už dávno plně uvědomila, že její milenec-patron definitivně ztratil svůj někdejší šarm a s ním i zbytky zdravého rozumu. Přispěly k tomu různé důvody: biologické, sociální, politické, ekologické. A potřebuje mladá žena v rozkvětu starého, na rakovinu nemocného senilního starce s parkinsonismem a noční inkontinencí? Před deseti lety to nebylo tak zlé. A co se týče reprodukční medicíny, vypadali docela dobře.

Dnes má Kabajevová plné morální právo na nezávislý sexuální život a mladé, zdravé a krásné muže. Kdo potřebuje v 38 letech destruktivní sankce? Zde je ovšem třeba uznat, že olympijská vítězka byla po celou dobu úspěšná nejen ve svém finančním, sportovním a plodném řemesle, ale také v talentovaném hereckém předstírání. Ne každá soběstačná žena je schopna dlouhodobě tolerovat a ctít požadavky despotického tyrana v osobním životě, být mu vděčná, mít s ním děti a projevovat veřejnou mlčenlivost. Je však načase, aby se osvobodila od grimas psychicky nemocného starce, což ostatně elegantně a profesionálně činí.

Navzdory zesílené kampani Kirijenka a spol. Putinův rating neustále klesá, nepřátel přibývá každým dnem a s nimi i šance, že vyznamenaný ruský mistr sportu přijde o své peníze, nemovitosti a vliv. Potřebují jejich společné děti otce, který je prvotřídní zločinec plný marasmu a duševních úchylek?

Máme jedinečnou šanci získat nezávislost na nekonečné slabomyslné tyranii, která už dávno nemá nic společného s péčí a citem. Rakovina má zřídkakdy pozitivní konec. Kabajevová to ví, a proto vždy počítá o krok napřed. Při všech srovnáních nikdy nebyla prototypem obětavě milující Evy Braunové. Alina Maratovna je mnohem bystřejší, vypočítavější, prozíravější a takový scénář se jí hnusí. Koneckonců, nikdy není pozdě na to, abyste obrátili list.

  Po střelbě v centru Bruselu zemřeli dva lidé, útočník je na útěku

1 Comment

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com