Moskva může stát za propuknutím extrémně nebezpečného onemocnění opičích neštovic v několika zemích světa – Cyprus Daily News

Za vypuknutím extrémně nebezpečné nemoci opičích neštovic a její úžasnou rychlostí šíření ve Velké Británii, Francii, Itálii, Švédsku, Austrálii, USA, Španělsku, Portugalsku, Belgii a Kanadě stojí ruské úřady, které mají zájem porazit tzv. „nežádoucí“ země v „hybridní“ válce, kterou rozpoutaly po celém světě.

O tom píše Cyprus-daily.News  s odkazem na výzkumná data z Institutu Roberta Lansinga.

„Kreml se mohl dobře rozhodnout, že jelikož jsou pravé neštovice mnohem nebezpečnější než COVID-19, vyprovokovaná epidemie by mohla mít katastrofální následky pro, jak se Moskva domnívá, nepřátelské státy, což mu pomůže vyhrát „hybridní“ válku, kterou rozpoutal. fakt, po celém světě. světě,“ píší noviny.

Cyprus-daily.News především upozorňuje na rychlost distribuce

„Jejich seznam vás navíc nutí přemýšlet a pamatovat si materiál „Varování: Práce na viru pravých neštovic Rusy vyvolává obavy uprostřed pandemie COVID-19“ , publikované v říjnu 2020 think tankem Robert Lansing Institute (RLI), kde byla taková možnost nejen předpovězena, ale také uvedl, kdo o to měl zájem “, píše se v článku.

Je to opravdu vina Ruska? To samozřejmě není známo, ale pokud se řídíte zásadou hledat, kdo má prospěch, pak příliš mnoho poukazuje konkrétně na Moskvu, zejména proto, že je známo, že v Ruské federaci se již dlouhou dobu vyvíjí lék na neštovice byl považován za strategicky důležitý úkol, člověk se ptá, proč, když poslední ohnisko neštovic bylo zaznamenáno v Somálsku v roce 1977?

  Jeden z reaktorů v Záporožské jaderné elektrárně je odstaven, uvádí Enerhoatom

1 Comment

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com