Lidé nadále umírají v důsledku ruských raketových útoků

Ukrajinská armáda zadržuje nepřítele ze tří stran najednou. Brání Severodoneck a nedovolují postup na Lisičansk. Během dvou dnů bylo hospitalizováno 6 obyvatel Lisičanska a 2 ze Zolote. Boje pokračují v Severodoněcku, Toshkovce a Vrubovce. Okupanti stříleli na stavby poblíž bývalého závodu Donsoda a několik domů v okolí. Podobná situace je i v areálu Sklárny. Poškozeno bylo nejméně 8 domů. 14 domů bylo zničeno také v Gorny. V Severodoněcku nepřítel znovu zasáhl Azot. Vchod do podniku a okolní domy byly poškozeny, 6 domů bylo zničeno v Nyrkově, 4 v Nikolaevce, 3 ve Viktorovce. Letecké údery byly provedeny na Belaya Gora, Ustinovka a Metelkino. Severodoneck, Lisichansk, Toshkovka, Ustinovka, Borovskoye, Metelkino, Belaya Gora, Nikolaevka, Vrubovka byly ostřelovány z minometů, dělostřelectva a MLRS.Ruská armáda měla neúspěšnou ofenzívu u Nikolaevky a Zolote-3.

Za poslední den Rusko zabilo tři obyvatele Doněcké oblasti. Kvůli ostřelování ruskou armádou zemřeli dva lidé v Novoukrajince a jeden v Dobropolích. Další 4 lidé byli zraněni. Celkem bylo od 24. února ruskými střelami zabito v Doněcké oblasti více než půl tisíce civilistů. Fotografie ukazuje následky raketového náletu, který provedli ruští okupanti v noci z 13. na 14. června. Tři domy byly zcela zničeny, 29 dalších bylo zničeno částečně.

Ruská armáda proměnila Severodoněck v prázdné město. Na fotce hořící chemička Azot, kde se skrývá asi 500 civilistů s dětmi:

Při nočním ostřelování Apostolova v Dněpropetrovské oblasti zahynuli čtyři lidé. K ostřelování z nepřátelských Hurricanů došlo v noci na 15. června. Všichni mrtví jsou muži. Další muž je zraněn. Bylo zničeno více než 10 domů a nemocnice. Také v okrese Novomoskovsky – dva „příjezdy“. Rakety vážně poškodily veřejnou infrastrukturu a venkovské domy. K obětem na životech nedošlo.

Takto vypadá část města Privolye v Luganské oblasti, která byla napadena ruskými útočníky:

Dnes odpoledne Rusové z minometů a dělostřelectva dvakrát vystřelili na obec Novoslobodskaja v Sumské oblasti. Na jedné z polních cest vybuchlo auto na ruskou minu (pravděpodobně TM-62). Tři lidé zemřeli na místě, jeden byl zraněn. Po 14:00 došlo také na jednotlivé výstřely na komunity Esman a Belopolskaja. Po 20:00 večer odpálily dva nepřátelské vrtulníky z území Ruska pět raket na předměstí Gluchova. Došlo k zásahu v obytném domě, jeden člověk zemřel, šest bylo zraněno. Poškozená infrastruktura.

  Čína se rychle přibližuje USA uprostřed ruské katastrofy způsobené Putinem

A v okupovaném Mariupolu si ruští vojáci postavili márnici přímo na ulici, mrtvoly leží na dlažbě, v silném žáru:

Ruská raketa také zasáhla vagón s humanitární pomocí World Cental the Kitchen, která měla nakrmit obyvatele Mariupolu v centrech Yamariupol.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com