Zajatí vojáci jako lakmusový papírek civilizace Ruské federace

Na 24. srpna plánují separatisté v okupovaném městě Mariupol uspořádat demonstrační proces s válečnými zajatci pluku Azov. Rozhodnutí soudu je celkem předvídatelné a je napsáno už ve scénáři exemplární „exekuce“. S největší pravděpodobností bude armáda odsouzena k trestu smrti…

Datum bylo zvoleno z nějakého důvodu: 24. srpen je Dnem nezávislosti Ukrajiny a toto je další posvátné gesto, jak se namočit prezidentem Ukrajiny a celou zemí tím, že zorganizuje proces proti jejich armádě. Tento tribunál je pokusem odvrátit pozornost od neúspěchů vojenské operace, zdiskreditovat ukrajinské úřady a demoralizovat ukrajinskou armádu na frontě.

Nikomu nebude tajemstvím, že tribunál i loutková moc DLR jsou Rusové. Ve skutečnosti se ruská vláda konkrétně snaží zařídit veřejnou popravu „nacistou“, aby si vydělala politické koule a přilákala více lidí do války. Pravé důvody samozřejmě neznáme, ale kromě možného obrazového scénáře této situaci nic nesedí.

„Tribunál“ bude znamenat pouze to, že Rusko není připraveno na vyjednávání a chová se jako skutečný teroristický stát, který nedodržuje mezinárodní pravidla válčení, a ani když se schovají za své loutky, nebudou schopni přesvědčit západní země, že Rusko nemá co dělat. dělat s tím.

Evropa by měla žalovat jakýkoli falešný tribunál, který se Rusko chystá uspořádat na okupovaných územích. Protože pokud dnes celý civilizovaný svět spolkne tuto frašku uspořádanou speciálně na datum a uskutečněnou, pak se všechny mezinárodní instance jednoduše zdiskreditují. Není možné vyžadovat, aby země dodržovaly mezinárodní právo, když jedna z nich beztrestně porušuje všechny normy a práva.

Autor: Peter Jelen

  Zelenskyj odhalil eso v rukávu Ukrajiny. Válečné úsilí brzdí jen Západ

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com