Fotbalisté Slavie v lize přivítají České Budějovice

nutrend-supplements.com

Pěti zápasy dnes bude pokračovat 8. kolo první fotbalové ligy. Slavia Praha přivítá od 19:00 České Budějovice a pokusí se bodově dotáhnout na stále neporaženou mistrovskou Plzeň, která po sobotě vede neúplnou tabulku o tři body a navíc má zápas k dobru. Zbylý celek z trojice pohárových účastníků Slovácko se od 16:00 představí v Mladé Boleslavi.

Slavia v minulém kole remizovala na Slovácku a po pěti ligových výhrách po sobě klopýtla. Proti Českým Budějovicím jsou ale červenobílí jednoznačným favoritem i proto, že doma v lize Dynamo jedenáctkrát po sobě porazili. Jihočechům se ale v této sezoně daří více venku, kde získali sedm z dosavadních osmi bodů.

Slovácko v lize z posledních tří kol získalo jediný bod a patří mu až osmé místo. Utkání bude prestižnější pro hostujícího trenéra Martina Svědíka, jenž středočeský celek v minulosti vedl.

Od 16:00 bude hrát i Jablonec, který jako jediný v ligové sezoně ještě nezvítězil a černou sérii se pokusí ukončit v duelu s Hradcem Králové. Poslední Pardubice nastoupí pod vedením dočasného trenéra Pavla Němečka na hřišti Baníku Ostrava a Bohemians 1905 se utkají s Libercem.

ČTK

  Tenistky jsou po obratu s USA v semifinále Poháru B. J. Kingové

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com