Další hrozivý signál z Ruska. Patriarcha Kirill odkazuje na jadernou doktrínu

Patriarcha ruské pravoslavné církve Cyril v neděli řekl, že „ruský lid čelí nebezpečím, která ohrožují existenci země“, uvedla ukrajinská Pravda.

Ruská jaderná doktrína
Portál zdůrazňuje, že Cyrilovo prohlášení je svým způsobem fragmentem ruské jaderné doktríny, která určuje, kdy může Rusko jaderné zbraně použít.

Cyrilova slova zazněla po vysvěcení hlavního kostela Ruské gardy ve městě Balashycha u Moskvy. Patriarcha řekl, že modlitba za vládu a ozbrojené síly Ruské federace by neměla být „mechanická“.

Cyril o „Svaté Rusi“

„Nemůžeme dovolit, aby se tyto požadavky dostaly do vakua, zvláště když lidé čelí nebezpečím, která podkopávají samotnou existenci naší země,“ argumentoval Cyril a řekl, že „mocné síly mimo Rusko chtějí podněcovat lidi k vnitřním sporům.“

– Je za tím jen jedna věc – touha oslabit Svatou Rus – prohlásila hlava ruské pravoslavné církve.

Cyril naznačuje, že samotná existence Ruska je ohrožena

Ukrajinská Pravda upozorňuje, že v jaderné doktríně této země je zapsána Cyrilova fráze o ohrožení existence Ruska, která říká, že Rusko může použít jaderné zbraně v případě agrese proti němu nebo jeho spojencům s použitím hromadných zbraní zničení nebo když je ohrožena samotná země.existence státu.

Materiál připravil Peter Jelen

 

 

  Německé volby vyhrála podle prvních odhadů sociální demokracie

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com