V Horních Počernicích vykolejil vagon, nejedou vlaky do centra Prahy

Horní Počernice dnes po půlnoci vykolejil vagon nákladního vlaku. Nikdo není zraněný. Na twitteru o tom informovala Správa železnic. Podle webu Českých drah je zastaven provoz směrem na pražské hlavní i Masarykovo nádraží. Obnovení dopravy dráhy předpokládají kolem 16:00. Cestující mohou využít pražskou hromadnou dopravu, kolem 06:00 také začaly jezdit náhradní autobusy z Horních Počernic ke stanici metra Černý Most.

Nehoda se stala před 00:30. „Při odjezdu nákladního vlaku ze stanice Horní Počernice došlo k vykolejení vlaku třetím vozem. Událost se obešla bez zranění,“ uvedla Správa železnic. Věc vyšetřuje Drážní inspekce. „Probíhá zjišťování stavu tratě a rozsah poškození stanice Praha – Horní Počernice,“ oznámily na webu České dráhy. Vykolejil podle nich vlak jiného dopravce.

Ve spojích pražské hromadné dopravy platí vlakové jízdenky z Horních Počernic na hlavní a Masarykovo nádraží. V metru je cestující mohou uplatnit v úsecích Náměstí Republiky – Černý Most a Hlavní nádraží – Letňany.

ČTK

  Fakultní nemocnice v Brně čelí kybernetickému útoku. Další nemocnice se připravují na nápor pacientů

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com