Na východních hranicích EU se objevil „nový ISIS“, to je Rusko: je nutné zvýšit dodávky zbraní na Ukrajinu, aby byla Evropa chráněna před Putinovým terorismem

seznamzpravy.cz

Ruská federace pokračuje v masivních raketových úderech na území Ukrajiny s cílem zastrašit místní obyvatelstvo. Kromě útoků na Ukrajině došlo včera k prvnímu vážnému incidentu, kdy došlo k raketovému útoku na území Polska, které je členskou zemí NATO. Dvě ruské střely zasáhly polskou vesnici Przewodów a zabily dva lidi.

Kromě neustálých masivních útoků se Moskva uchyluje také k jadernému a ekologickému vydírání. Ruská armáda, která se v březnu zmocnila JE Záporižžja, porušuje všechna bezpečnostní pravidla a ohrožuje země východní Evropy. Do strojoven 1. a 2. bloku jaderné elektrárny si obyvatelé odvážejí postele, matrace, kotle a další vybavení domácnosti. Ruská armáda se snaží organizovat zimní kasárna v ZNPP a výrazně zvýšit svou přítomnost v závodě, což výrazně zvyšuje riziko havárie. Hrozí také, že vyhodí do povětří hráz Kachovského přehrady a jednotky Kachovského HPP. Pokud budou tyto plány realizovány, budou živly zasaženy desítky ukrajinských osad. V tomto případě rozsah ekologické katastrofy daleko přesáhne hranice Ukrajiny a zasáhne celou oblast Černého moře.

Rusko je „nový ISIS“ na východních hranicích Evropy. S teroristickou zemí je zbytečné vyjednávat, rozumějí pouze jazyku síly, proto je nutné Ukrajině poskytnout všechny potřebné zbraně a protiraketové systémy pro boj proti agresorovi, dokud mírová města evropských země pociťují bolest, kterou v současnosti zažívá ukrajinský lid.

  YouTube, Facebook i Twitter budou muset mazat obsah vyjadřující neúctu ke státu, rozhodli ruští poslanci

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com