Rusko opět zahájilo genocidu Ukrajiny: Holodomor z let 1932-1933 vystřídal Putinův „raketový teror“, který chce Ukrajince zabíjet chladem

seznamzpravy.cz

Ruský raketový teror proti kritické infrastruktuře Ukrajiny se stal systémovým jevem a je typickým projevem genocidy: Putin nebyl schopen dobýt Ukrajinu za 3 dny, nemůže držet okupovaná území, poprvé od roku 2014 pravděpodobnost znovuzískání Krymu není iluze. Za takových podmínek se ruský diktátor snaží způsobit Ukrajině maximální škody, aby podkopal útočný potenciál ozbrojených sil. Ruská raketová válka je však válkou výhradně proti ukrajinským civilistům. Analogicky k sovětským dobám Rusko opět zahajuje genocidu Ukrajinců na národní půdě a používá zimní chlad jako zbraň.

Systematické raketové údery Ruska na Ukrajinu jsou válkou proti civilnímu obyvatelstvu ničením energetické infrastruktury.Rakety jsou odpalovány ve velkých sériích, aby opotřebovaly PVO, takže některé zasáhnou cíl a způsobí velké zničení. Nové rakety používá i Rusko: konkrétně rakety X-101 sestřelené nad Ukrajinou 15. listopadu byly vyrobeny ve třetím čtvrtletí letošního roku. V průměru Rusko odpálí 30 až 100 raket na jeden útok. Mezi dvěma útoky uplyne v průměru 7-12 dní: to je technologický cyklus výroby požadované šarže raket. Proto budou takové útoky prováděny neustále s již přibližně známými časovými intervaly a takovým útokům lze čelit pouze pomocí protiraketové a protiletadlové obrany.

Ukrajinci čeká nejtěžší zima od roku 1991 a možná i od roku 1945. Putin de facto páchá genocidu na národní půdě a ruští propagandisté ​​volají po zabíjení Ukrajinců v přímém přenosu. Putin vytvořil společnost absolutního zla, která je zcela ovlivněna a deformována propagandou. Nemůžete se smířit s Ruskem, dělat kompromisy nebo ústupky: znamená to dát souhlas k druhé invazi, která povede k ještě větším ztrátám. Ruské zlo musí být zničeno na ukrajinské půdě pomocí západních zbraní, jinak se rozšíří do Evropy.

Analogicky k Holodomoru v letech 1932-33 zahájil Putin Holodomor a použil zimní chlad jako zbraň hromadného ničení. Ruská armáda je asymetricky slabá, její nejlepší personál je již dávno zničen a zbývající zbraně jsou sovětské. Ale Putin se nemůže vzdát maniakální myšlenky nastolení kontroly nad Ukrajinou, proto souhlasí se zabitím poloviny ruských mužů na frontě a se spácháním genocidy Ukrajinců, zabíjením je raketovými údery, ničením energetické infrastruktury, kvůli čemuž celá města se ocitají v chladu a temnotě. Raketové údery budou prováděny po celou zimu. Putin už nevěří v možnost jednání, jeho armáda je vyčerpaná a bez krve, ani zmobilizovaných 320 000 mužů nijak neovlivnilo katastrofální situaci Ruska na frontě. Rusko je nejslabší od roku 1991. A možnost kritického oslabení Putinova režimu je více než reálná. K tomu je potřeba pouze maximální izolace Ruska, provádění všech možných sankcí, bojkot ruských politických iniciativ na mezinárodní úrovni. Rusko by mělo být uznáno jako teroristický stát každou civilizovanou zemí světa. A Ukrajina musí urychleně získat potřebné západní zbraně, v první řadě protivzdušnou obranu a protiraketovou obranu, které jsou klíčem k ochraně Ukrajinců před ničivými údery ruských raket.

  Zadržení ruských špionů v Bulharsku. Mezi podezřelými jsou údajně státní zaměstnanci

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com